Lofsan

Dumma fredag

Jag har sett fram emot dagen hela veckan. Först PT-kunder hela dagen och sedan en av de glassiga (!) sidorna med bloggyrket nämligen årets stora glassprovarträff tillsammans med Hemglass.

Men så blir det inte; Baxters ögonjox blir bara sämre och jag tror att Sixten har ont i halsen. Han har inte ätit något på hela veckan, bara druckit välling. Ingen av dem har feber, det är skönt. Tom blev dålig i går han med så alla tre grabbar är hemma från förskola och skola idag. Alla planer omkullkastas och så blir vi hemma istället. 🙁


Sixten gjorde entré 0430 i morse så redan före 09 la han sig på mattan och fejksov. Jag gjorde välling och vips så sov han i sin säng. Bara tre timmar tidigare än vanligt. Det blir en spännande eftermiddag och kväll.


Om Hans hinner hem nån gång under dagen ska jag få springa till gymmet en snabbis, mitt humör behöver det efter den här prövotiden. Måste filma nya klipp till er också. Önskemål?!


Från gårdagens lunchdate på Vapiano.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Erika 27 maj, 2011 at 09:54

  Åh, småpojkarna! Hoppas att de kryar på sig snabbt! Gällande övningar skulle jag önska okomplicerade övningar för triceps. Och kanske förslag på ett gäng övningar som går att köra under ett styrkepass, t ex ett helkroppspass på gymmet om man har dåligt med tid. 🙂

  [Svara]

 • Svara Stina 27 maj, 2011 at 11:21

  Jag vill träna rumpa!!!

  [Svara]

 • Svara jojjan 27 maj, 2011 at 11:37

  Stackars gräbs! Hoppas de blir friska snabbt!

  Grattis till det fantastiska Vårruset! Fantastiskt bra tid! Jag sprang loppet nere i Norrköping härom veckan. Är nöjd med min tid på 27.30 då jag sprungit 4 ggr de senaste 4 åren och alla de gångerna har skett de 3 senaste veckorna. Tyvärr har jag gått ut alldeles för snabbt. Tredje löprundan sprang jag 7,2 km (längsta i mitt liv!) och efter det fick jag ont i knäet. Vilade 1,5 vecka fram till vårruset och efter vårruset fick jag plötsligt ont i en höft (känner inget i knäet längre). Har försökt att ge mig ut på en lugn joggingtur men det gör för ont i höften. Inget kul alls med tanke på att jag precis har kommit igång ordentligt med träningen.

  [Svara]

 • Lämna kommentar