Lofsan, Träning

Dubbelt upp med träning

När jag jobbar som mest och mina PT-kunder tränar som intensivast har jag svårt att få min energi att räcka till till min egen träning så nu när jag är ledig från mitt jobb som PT lägger jag mycket fokus på min egen träning. Igår var jag med på ett Crosstrainingpass här på hotellet, samma typ av pass som Sats i Sverige kör, imorse tränade Hans och jag intervaller på löpbandet och styrka och ikväll blir det Crosstraining igen. Semester ger massor av energi till träning och träning ger massor av energi till mig själv. 🙂

Men nu ska vi promenera ner till havet och hoppa i vågorna hela familjen. My love.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara littlemama 2 juli, 2012 at 16:01

    Du är så snygg!

    [Svara]

  • Lämna kommentar