Lofsan

Drömmen om att bygga hus

Jag älskar att kolla på mäklarsidor, klicka på länkar till kändisars hem och att läsa inredningsmagasin och är mentalt på något sätt alltid på väg att flytta i någon form. Just nu går jag omkring och drömmer om att kanske bygga hus på landet och hur det skulle kunna se ut i så fall. Enplanshus? Två våningar? Veranda? Öppen spis? Varsina sovrum till gräbsen, eller delat? Det finns tusentals varianter!


I samarbete med Movehome vill jag tipsa er om Movehome och deras online-verktyg Byggonline som är en smart tjänst på webben som gör att du kan bygga ditt hus själv, lite som Minecraft för vuxna, och på riktigt. Jag vet inte hur många gånger jag har gått in och valt hus, adderat mina olika val och kikat på hur det påverkar totalkostnaden. Det är superenkelt, roligt och väldigt smart, då man både får koll på hur det ser ut och får otaliga möjligheter att sätta personlig prägel på sitt hus. Man kan ändra och ändra och ändra och hela tiden spara sina olika versioner. Min dröm är att kunna ha ett riktigt inomhusgym i nåt av rummen, där jag kan hänga, nära familjen utan att bli störd eller att störas. För Hans är köket viktigast, och att han får ett eget utrymme att lyssna på musik och läsa böcker. Vi har olika intressen på så sätt han och jag. Fiffigt nog är det inte bara en fantasi utan om det är så att man har designat ett hem som man faktiskt skulle vilja ha så behöver man inte ordna med praktiska saker själv utan Movehome tar hand om allt, ordnar med ritningar och till och med bygger huset.

Jag vet att många av er läsare befinner er i bygga-bo-tagen och jag tipsar gärna om den här smarta tjänsten, särskilt eftersom man får ett hum om priset redan när man planerar utan att behöva ha riktig kontakt med en person, jag älskar internet! Läs mer HÄR om hur du kan använda det här verktyget och prova du också!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Pernilla 11 mars, 2016 at 01:06

  Vilken fiffig grej och kul sätt att börja på när man går i byggtankar

  [Svara]

 • Svara Annika 12 mars, 2016 at 16:15

  Ett riktigt drömmar-verktyg

  [Svara]

 • Lämna kommentar