Lofsan

Drama & Rösta

Alltså, herregud vad jag älskar Hollywoodfruar! Vilka draman det är! Jag längtar redan till nästa avsnitt när det blir catfight. 🙂

Idag har jag lektioner hela dagen och senare ska jag på pressvisning hos en PR-byrå som jag jobbar mycket tillsammans med. Jag hoppas hinna träffa några kompisar bl.a. Allt om barnvagnar-Anna Lavfors som också älskar Bugaboo.

Ikväll kommer min syster Agnes på middag och så ska jag förbereda material till morgondagens juryarbete på Barn och Baby i Kista. Jag är med i juryn som utser Årets Nyhet 2012. Vill du vara med och rösta kan du göra det HÄR!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Cornelia 17 oktober, 2012 at 10:07

  Hej!

  Kul och inspirerande blogg!

  Du har inga tips på bra övningar när man vill jobba bort den ”överflödiga” huden på magen efter graviditeten? Fick min dotter för sex månader sen och kämpar med just denna del av kroppen men vet inte om de övningar jag kör är rätt! 🙂

  Mvh/Cornelia

  [Svara]

 • Svara Nadja 17 oktober, 2012 at 10:28

  Låter som en kanondag! Och du… vilka snygga byxor! 🙂

  [Svara]

 • Svara Therese J 17 oktober, 2012 at 14:07

  Ja visst är all drama underbar! Dom lever så långt ifrån min vardag och det är så härligt att se kontrasten 😉

  [Svara]

 • Svara Kim 17 oktober, 2012 at 14:28

  Ville bara, återigen, skriva och tacka för en superbra blogg och all inspiration du ger. Tack vare din blogg så har jag kommit igång med min träning och kost sååå mycket snabbare efter denna graviditet än med första. Dottern blev 3 månader nu och det är äntligen dags för mig att komma iväg till gymmet, efter magsjukor och förkylningar. Längtar så mycket!
  Tack

  [Svara]

 • Lämna kommentar