Lofsan

Dorsia och min helg

 Åh vilken kväll, natt och morgon jag har haft i Göteborg!
 
 Jag behöver inte ha särskilt långa perioder av ledighet utan njuter nästan mest av korta men noggrant planerade dygn. Efter att jag bloggat klart igår kväll så låg jag och chattade med några kompisar och somnade vid midnatt. Det var kolsvart i rummet och fönstret var mot gården så det var knäpptyst hela natten och även på morgonen. Det blir så oerhörd kontrast mot vårt sovrum hemma som har en gatlykta utanför fönstret, det är massa bilar utanför, många utryckningsfordon som kör på nätterna med sirener och en del studenter som bor i vårt hus som festar en del. Fast det är egentligen först när jag sover någon annanstans som jag märker hur störd sömnen faktiskt blir av det.
 
 Jag snoozade en stund i morse och sen gick jag ner och åt frukost, så fin lite mindre buffé som passar mig perfekt. Gillar inte riktigt det stora formatet på hotellfrukostar. Massa färsk frukt och goda bakverk är extra lyxigt och jag smakade på allt!
 
 

 Det ligger ett sats precis i närheten av Dorsia så jag gick dit direkt efter frukosten, eftersom jag kom lite senare hade alla morgontränare redan gått och jag hade i princip hela gymmet för mig själv. Jag körde hela passet i lugn och ro och för att slippa stressa så sparade jag sista blocket till ikväll och gymmet på Torekov hotell. Nu sitter jag nämligen på tåget mot Ängelholm där jag ska träffa och äta lunch med Ida och Caroline som är coacher i Lofsangruppen. Det ska bli så kul att hänga med alla coacher och våra klienter i helgen och jag ser fram emot mina events:
 
 2 föreläsningar, en inspirationsföreläsning om motivation och en om hälsotrender
 2 träningspass utomhus
 1 teoretisk workshop om träning för viktnedgång
 1 praktisk workshop om fot och knästabilitet för löpare och underkroppsstyrka
 1 praktisk workshop om stark mage och magträning
 
 Nästa blogginlägg kommer med andra ord rykande färskt från Torekov!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara uppochhoppa 15 oktober, 2015 at 21:10

  Det var den absolut största skillnaden när vi flyttade från Odenplan ut till skärgården. Första veckan (månaden?) sov både jag och A som stenar, vaknade på morgonen och tittade på varandra och bara ”shit vad jag har SOVIT!”. Såhär mitt i småbarnsåren spelar den där tystnaden mindre roll, men ändå. Det var ett tag sedan jag tänkte på det här, tack för påminnelsen!

  Och visst är det tur att när man sover som vanligt, hemma där det kanske är livligt är man så van att det inte märks!

  [Svara]

 • Svara Anna - Trend o träning 16 oktober, 2015 at 06:32

  Låter som en rolig roadtrip och jag håller med – kort miljöombyte & ledighet är lyx. Bara ett nytt gym känns motivationshöjande ibland! Själv ska jag plugga med klasskompisar på Lidingö idag – nära hemifrån men känns ändå lite trevligt 🙂

  Hälsa Skåne & lycka till med eventet!

  [Svara]

 • Lämna kommentar