Lofsan

Do one thing a day that scares you

Och idag innebär det att jag ska träffa en tjej som är grym på att brottas. Inte min starkaste sida men jag tar hjälp av den bästa och satsar på att komma helskinnad ur fighten. 🙂


För övrigt så har jag en arbetsdag idag med crosstraining på Sats i Sickla imorse och några PT-kunder på Sats Odenplan i eftermiddag. Jag var ju ledig när vi var i USA och så ska jag vara ledig nästnästa vecka också så jag kör så mycket PT jag hinner däremellan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Teresa 21 maj, 2012 at 08:54

    Hejsan!

    Jag har bestämt mig för att gå ner några kilo till sommaren och är snart vid mitt mål. Jag tränar ganska mycket och skulle vilja veta vad som är bäst att äta innan och efter pass. Har du något inlägg på din blogg som du kan länka till?
    Mvh Teresa

    [Svara]

  • Lämna kommentar