Lofsan

DN-galan 2012

Snart är det dags för den stora friidrottstävlingen i Diamond Leauge på Stockholm Stadion. Jag och Hans ska dit, jag ser verkligen fram emot det! Jag älskar att kolla på friidrott och friidrottare. 😉

Det vore kul att se några av er bloggläsare där; en av er kommer i alla fall vinna biljetter av mig!

För att vara med och tävla om två biljetter till DN-galan 2012 behöver du bara berätta vilken din favoritgren i friidrott att titta på är. Kom ihåg att lämna din mailadress också. Jag kontaktar en vinnare sent på nu söndag kväll så ni har tid på er tills dess.

Vill ni veta mer om DN-galan kan ni besöka:

http://www.dngalan.com/

http://www.facebook.com/DNGalan2012

http://www.twitter.com/DNGalan2012

Ses vi 17/8 på Stadion?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Anna 3 augusti, 2012 at 10:29

  Gud så kul! Är tyvärr bortrest då..

  [Svara]

 • Svara Johanna 3 augusti, 2012 at 10:40

  Min favoritgren är häcklöpning! 😀

  [Svara]

 • Svara LH 3 augusti, 2012 at 10:57

  Så kul!! Älskar att titta på löparna i alla former, kort och explosivt och långdistans. Beundrar och önskar skälv den uthålligheten.

  Lillemorhult@gmail.com

  [Svara]

 • Svara Mias lilla Granby 3 augusti, 2012 at 11:13

  Jag gillar att se på höjdhopp, dels för spänningen i varje hopp men oxå för att jag är så jäkla imponerad över hur högt dom hoppar. Ja jag är rätt imponerad av alla friidrottare som gör så fantastiska prestationer 🙂

  [Svara]

 • Svara Anna 3 augusti, 2012 at 11:57

  Så svårt att välja en favoritgren, alla friidrottsgrenar har ju sin charm. Men måste jag välja en säger jag höjdhopp, det brukar vara så spännande att man måste hålla andan.

  [Svara]

 • Svara Fredrik 3 augusti, 2012 at 12:18

  800 m! Efter att själv ha sprungit distansen påmanad av 7-kamparen Nadja Casadei ute på Bosön vet jag vilken ”riskförattspy-gren” det verkligen är.. 🙂

  [Svara]

 • Svara Evelina 3 augusti, 2012 at 12:23

  Jag får Säga mångkamparna. Jag är djupt imponerad av alla friidrottare och idrottare överhuvudtaget. Men vilken prestation mångkamparna utför, exspolsiva, uthålliga, starka, spänstiga! Grymma kroppar och grymt psyke. Sjut imponerad av dem!!!

  [Svara]

 • Svara Fredrika 3 augusti, 2012 at 12:39

  Att titta på friidrott, har varit en riktig far/dottergrej.
  Jag har sedan jag var liten alltid gillat sprint.
  Visst är det över på några sekunder, men det är
  Just det som fascinerar mig. Att man faktiskt kan ge allt
  Och springa så fort! Och explosiviteten! Häftigt!

  Det skulle vara jättekul att överraska pappa
  med biljetter till DN-galan och en perfekt uppladdning
  inför Midnattsloppet dagen efter 🙂

  [Svara]

 • Svara Ida 3 augusti, 2012 at 13:18

  Jag älskar alla löpgrenar men speciellt 10000 m. Eftersom det är en dröm för mig av tävla i det på hög nivå i framtiden är det extra spännande att se på det!

  [Svara]

 • Svara Sandra 3 augusti, 2012 at 13:20

  Min favvo gren i friidrott är höjdhopp, tycker att det är otroligt spännande. Brukar nästan alltid kolla på friidrotts tävlingarna som är på tv, har följt höjdhopp, tresteg, mångkamp mm sen jag var liten.

  skulle vara kul att vinna en biljett och få se tävlingen på plats.

  Sandra Wiklund
  Bräcke 104
  87032 Ullånger
  0702332429

  [Svara]

 • Svara Lina 3 augusti, 2012 at 13:22

  Åh vilken grej detta vore vara. Jag älskar löpning i alla dess sträckor men här är det nog mest 800m. Min pappa som alltid älskat friidrott o aldrig sett något sådant här live tidigare skulle jag mer än gärna ta med mig på detta!

  [Svara]

 • Svara emma 3 augusti, 2012 at 13:28

  Hej. Läser din blogg dagligen för att få inspiration till min egen träning och familj med man och barn. När jag läser din blogg får jag massa ny energi. Har aldrig innan skrivit något men någon gång ska vara den första! Jag älskar friidrott i alla former. Mest imponerad är jag av längdhopp!! Tack för mig!

  [Svara]

 • Svara Ida 3 augusti, 2012 at 16:07

  DN-galan vore ju grymt kul att gå på! Min favorit är all form av löpning, speciellt sprint. Men Elena Isinbayuva är alltid spännande att se!

  TACK för din inspirerande och motiverande blogg!

  [Svara]

 • Svara Lina 3 augusti, 2012 at 16:36

  Gud vad grymt! Jag och min sambo diskuterade för någon dag sedan att vi bara MÅSTE åka på en friidrottstävling…

  Favvogrenen/grenarna är alla sprinter – Speciellt 200 m! Får mig att minnas hur jag rockade alla sprintgrenar som ung. 🙂

  [Svara]

 • Svara Hanna 3 augusti, 2012 at 16:54

  Jag är gärna med och tävlar. Efter en massa äventyr med familjen hela sommaren vore det härligt att få en anledning att be om barnvakt och dra iväg på DN-galan.

  Jag gillar nog höjdhopp bäst. Tävlingen är inte över på någr sekunder utan kan vara spännande länge. Det kan snabbt vända och innehåller en del taktik. Hoppas på tur så man kan få heja på Green Tregaro den kvällen.

  Må gott!

  [Svara]

 • Svara Viktoria 3 augusti, 2012 at 17:26

  Oj vad skoj med DN galan! Jag tävlade på elitnivå i Finland (100 m och 200 m) när jag var yngre och får alltid gåshud när jag ser alla duktiga världsstjärnor rusa fram på banan. Jag följer speciellt sprintgrenarna men all friidrott är galet spännande att följa om du frågar mig. Skulle mer än gärna vara på plats in real life.

  [Svara]

 • Svara Therese 3 augusti, 2012 at 18:20

  Höjdhopp är det jag gillar bäst att följa! Kram.

  [Svara]

 • Svara Anna 3 augusti, 2012 at 18:32

  Det skulle vara grymt häftigt att se sjukamparna live. De är bara bäst, att prestera på topp i SJU grenar imponerar verkligen! Det är även en lång tävling där det kan svänga om rejält i placeringen vilket jag tycker är underhållande. Skulle vara en ära att åka till Sthlm och få se sina förebilder!!!

  [Svara]

 • Svara Maria Svensson 3 augusti, 2012 at 19:05

  Lätt herrar 100m häck. Det går undan men kräver samtidigt sjukt bra teknik. Love it!!

  [Svara]

 • Svara Hanna L 3 augusti, 2012 at 19:28

  Åh vad roligt! Har länge velat gå på DN-galan, men det har aldrig blivit av. Jag tycker de korta löpdistanserna är roligast att se på plats!

  [Svara]

 • Svara Jessica Svensson 3 augusti, 2012 at 20:07

  Oh, vad kul!
  Höjdhoppet är helt klart roligast att se, men det är för att jag själv hoppade när jag var yngre. Så spännande och vilken stämning det är live. Gåshud!! 🙂

  [Svara]

 • Svara Ann-Sophie 3 augusti, 2012 at 21:57

  Höjdhopp är oslagbart roligast! Måste bero på att Sverige haft och har flera stjärnor genom åren. Minns Patrik Sjöberg och världsrekordet och sedan kom Holm, Bergqvist och Green. Är så häftigt med spänsten de visar upp och den starka, seniga kropp som krävs tillsammans med psyket. Coolt är det!

  [Svara]

 • Svara Elisabeth 3 augusti, 2012 at 22:16

  Sjukamp helt klart!!!
  Både för att det är otroligt imponerande att träna upp sig i så många grenar, och för att tjejerna har så grymt snygga kroppar tycker jag!
  Man blir inspirerad att träna!!:-)

  Elisabeth:)

  [Svara]

 • Svara Anna Maria 3 augusti, 2012 at 22:42

  Åh vilken dröm att få gå på DN-galan! Tresteg – av någon knepig anledning. 🙂 Men alla grenar fascinerar då det känns som så mänskligt omöjligt vad dessa människor presterar!

  [Svara]

 • Svara Jessica S 4 augusti, 2012 at 07:25

  Säger bara 100 meter sprint! Vilka löpare, vilka prestationer!

  [Svara]

 • Svara Johanna 5 augusti, 2012 at 11:24

  Helt klart löpningen! Kan studera teknik tills jag blir alldeles snurrig 🙂 håller tummarna för mig och sambon som gärna vill hänga på!

  [Svara]

 • Svara Marie 8 augusti, 2012 at 17:16

  Är friidrottfans,
  min favoritgren är höjdhopp
  nu är friidrottarna på topp
  jag håller tummarna
  i denna tävlingschans !

  [Svara]

 • Svara Sandra 9 augusti, 2012 at 13:03

  Tack för en underbar blog! Riktigt inspirerande och härlig! Min favoritgren är absolut längdhopp även om jag gillar övriga grenar med! Vore super att gå på DN-galan!
  Kram från Sandra

  [Svara]

 • Svara Lisa Magnusson Collin 10 augusti, 2012 at 04:14

  Jag älskar friidrottens alla grenar, det är så omväxlande och fascinerande att se de olika kroppstyperna uttöva just den gren de passar bäst till!
  Överhuvudtaget brukar stämningen på en friidrottsarena vara riktigt härlig och kanske speciellt löpgrenarna är en favorit då publiken med sitt engagemang kan heja fram och få idrottaren att prestera nåt utöver det vanliga. Det är härligt att få vara med om!

  [Svara]

 • Lämna kommentar