Lofsan

Djurgårdspromenix

I lördags bestämde vi oss för att vi behövde se lite grönt runt om oss. Det är så himla mycket hus hus hus bilar bilar bilar där vi bor, går till förskolan, gymmet och så vidare. Vi valde mellan Hagaparken och Djurgården och det blev en tur längs med Djurgårdsbrunn. Passerade Biblioteksgatan på vägen, jag hänger sällan där men kanske borde jag gå dit oftare? Det är ju roliga butiker och fräscht. Gallerian är lite sunkigt tycker jag…


Vi gick så där fort som jag älskar och fick hoppa mellan smält snö som bildat små sjöar. Solen värmde skönt och jag tog till och med av mig dunjackan en bit, najs!

Vi valde att gå en annan väg hem än genom City, över Östermalm och handla på Ica Esplanad. Sämsta butiken ever. Vi blev rammade av panchisarna tre gånger, de hade kasst utbud av lite mer speciella varor typ ”världens mat” och grönsakrummet var lika litet som vårt kök. Nä, fy. Då är det värt att krångla sig ner till NK för där vet man i alla fall att allt finns och an slipper snåla rullatorförare som ska sura över en 1-åring som pratar lite för högt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Natasha 14 mars, 2011 at 22:05

  Men åh vilken söt bild när de ligger där och myser i vagnen 🙂

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Först sov båda två en timme därnere, de vaknade samtidigt och låg sen 30 min och mös. Fina killar!

  [Svara]

 • Svara M.H 14 mars, 2011 at 23:20

  Hehe världens mat då får du nog åka till Skärholmen eller Rinkeby 😉 härligt att ni fick världens promenad iallafall !

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Kvantum har flera meter vägg med sånt men på Ica esplanad var det ett två decimeter brett ställ

  [Svara]

 • Lämna kommentar