Lofsan

Disney Store London

Jag är en sådan förälder som har svårt att vara lagom. Om jag ska göra något gällande barnen så ska det vara ordentligt, mycket utav av allt. Hans är bra på att dämpa mig och hålla mig nere på jorden, det kan lätt spåra annars. Som tur är har jag flera vänner som känner igen sig, ska man köpa kängor/overaller/UV-dräkter/boka barnvänligt hotell/välja BVC och så vidare rekar man noggrant av alla butiker, läser tester, recensioner, bloggar, frågar, you name it. När vi reser så gör jag alltid mycket förarbete och läser på om bra och barnvänliga saker att göra, både turistiga och mer inhemska lite hemliga grejer. Disneybutiken i London är känt för sina både klassiska figurer som finns som gosedjur, leksaker, maskeradkläder och liknande men det finns också mer ”trendiga” filmfigurer i alla sorters leksaker, matlådor, tallriksunderlägg och till och med ryggsäckar. Nu har jag varit så peppad på att äntligen kunna gå till Disney Store med barnen. De är äntligen så gamla att de kommer att känna igen figurerna (det kommersiella) och Sixten har så pass bra koll att han faktiskt kan välja bland hyllorna. Även om en del av mig vill köpa alla gosedjur, radiostyrda bilar, utklädningskläder och massa annat ”skit” så nöjde vi oss med två lite större leksaker från ”Bilar”, båda barnens favoritfilmer. Sixten valde det stora spionflygplanet och Baxter tyckte att lastbilen med massa småbilar inuti var spännande. Jag köpte inga leksaker till barnen i julklapp, men de fick en jättefin bilbana av min syster och hennes fästman som är igång flera timmar varje dag, vilket kändes alldeles lagom på en kväll. Jag avstod också från att köpa leksaker i New York, trots att det är så billigt, men idag så satsade jag på två leksaker som barnen verkligen lekt med hela eftermiddagen på hotellrummet. Jag har svårt för barnrum som är överfyllda med leksaker, hellre några större som används flitigt än mycket krimskrams. Utöver det så sparar jag på Brios träleksaker åt barnen, jag siktar på att ha hela serien med hundar, flygplan, bilar, helikopter och och så vidare. Fast de är mycket som prydnad, kanske mest det, även om barnen absolut leker med dem då och då. Mina barn tycker att det är lika roligt att ”laga mat” i köket bland alla kastruller som att bygga med lego, tror jag.

Vad har ni för inställning till leksaker?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Paulina 10 januari, 2012 at 19:51

  Tycker ni gör helt rätt! Jag har själv inga barn, men både jag och sambon har syskonbarn som vi träffar och jag blir nästan bara irriterad när jag hör om alla deras julklappar. Förra julen fick sambons systerson 46(!!!) julklappar. Visserligen är det inte föräldrarna som köper, utan alla släktingar. Men ändå. Jag hade hellre sett att mina barn haft få leksaker som de verkligen LEKER med och inte en hel hög som bara ligger och knappt blir använt. Så ni gör helt rätt! Bättre att lägga alla pengar man hade lagt på hundratals leksaker, på något när barnen är större eller resa och hitta på saker tillsammans!

  [Svara]

 • Svara Emmie 11 januari, 2012 at 22:11

  Var ligger denna tillsynes underbara affär?? 🙂
  Har precis själv bokat Londonresa och måste boka in detta i agendan!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Disney Store ligger på Oxford street precis nedanför Oxford Circus. Kul butik även för oss vuxna!

  [Svara]

 • Svara Sandra 12 januari, 2012 at 08:02

  Vi tänker likadant! Mest brio och andra fina träleksaker. Inget skit som går sönder och är fult. Och framför allt inte för mycket! Galet fin syskonmatchning på grabbarna förresten! Finaste killarna i London, garanterat!

  [Svara]

 • Lämna kommentar