Träning, Videobloggar

Dips på bosuboll

[videofyme id=”604379″ width=”480″ height=”270″]

Här är ett kul och annorlunda sätt att träna triceps på. Tänk att du ska doppa rumpan genom att böja i armbågen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Linda Flander 23 augusti, 2012 at 20:49

  Älskar dina övningsfilmer! Använder dem ofta i gymmet när det står still i huvudet på roliga övningar. Står ofta och tittar så att tekniken blir rätt 🙂 Och just idag skrev jag i min blogg hur svårt jag har för triceps då jag inte kommer på några roliga övningar som får den där brännande känslan! Detta ska definitivt testas på nästa pass 🙂

  Tack för att du tar dig tiden att blogga, du är så otroligt inspirerande!

  [Svara]

 • Svara Therese 24 augusti, 2012 at 00:28

  visar nästan varenda klipp du lägger upp för mig sambo och hans bror, dem sitter typ bara och gapar och säger: ”fy fan vad stark hon är” 😉 lite kul tycker jag 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar