Lofsan

Det närmar sig

Tågresan har gått så himla bra. Världens finaste gräbs som är så tålmodiga och toleranta mot varandra. Bästa kompisar för alltid!

Eller nä, men med varsin iPad eller iPhone så blir det i alla fall lite lugnare i familjen.


Vi skulle ha varit fyra familjer som ska bo tillsammans i Åre men tyvärr blir vi bara tre. Det känns så himla tråkigt med bortfall men så blir det ibland. Vi ska bo på ett litet hotell/pensionat, själva bara vi tre sällskap, mitt i Åre. Vi kan enkelt gå några meter till liften, till Holiday Club för att bada eller till Ica. Perfekt när vi alla kommer med tåg och har småbarn med oss. Vi är alltid måna om att göra det så smidigt som möjligt för oss när vi reser med gräbsen. Det finns så många risky moment som det är med småbarn så kan vi förebygga och göra det enkelt för oss när vi reser så gör vi det. Det är därför vi så gärna vill åka till Sunwing Resort East Beach i Side i sommar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Caroline 4 mars, 2012 at 19:03

  Vad skönt att resan gick bra! Jag är lite nyfiken på Sunwing resort, ni har ju åkte på det tidigare. Hur är maten på hotellet jämfört med lokala alternativ prismässigt och matmässigt? Har funderat på Sunwing Resort West Beach Side till sommaren. Västra stranden ska ju tydligen vara mer långgrund. Men jag vet inte. Så svårt att bestämma mig.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag har bott både med och utan barn på Sunwing och brukar kombinera. Butiken på hotellet har bra grejer så att man kan laga mat hemma i lägenheten, alla rum på Sunwing har kokvrå tror jag. Om vi känner för det har vi ätit på hotellets restaurang, att gå i väg till byn är ju ett större projekt och beror helt på barnens status. Det är nog en smaksak hur man vill ha det. När jag var i Side för 12 år sedan tyckte jag att promenaden till byn från East beach var jobbig och att restaurangerna i byn var sådär. Vi åt ofta på det Vinghotell vi bodde på då. Reser ni med barn?

  [Svara]

  Caroline Reply:

  Jo vi har ju en son som kommer vara nästan 1½ år då. Så det är ju viktigt att det är bra för barn. Vi gillar Sunwing resort som koncept men det är ju trist om det är alltfö långt att gå och hitta dom inhemska restaurangerna. Man vill ju äta dne turkiska maten.

  [Svara]

 • Svara stina 6 mars, 2012 at 10:58

  Haha! Åååh vad jag skrattde är jag såg att du hade skrivit ”Eller nä..” Jag tänkte bara ”Hur lyckas man med det? Och på en tågresa?”! Våra tjejer är ju jätteglada för varandra men de förekommer också en del bråk (eller inte bråk egentligen, utan mer handgripligheter) och lite hårdare kramar. Men de lär väl sig att hålla sams så småningom 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar