Lofsan

Det blir inte som man tänkt sig

Den här veckan går i motsatt riktning mot vad jag hade tänkt. Hans är bortrest och jag hade varenda minut planerad för att få ihop allting. Först blev jag dålig. I natt bröt Baxter ihop med mardrömmar och hosta i flera timmar så istället för klockan på 0530 fick Baxter sovmorgon till 09 och istället för att jobba hela dagen stannar vi hemma på förmiddagen. När Baxter sover på lunchen ska jag en sväng till jobbet och sen en timmes jobb på Sats i Sickla. En utflykt till Skuru där barnens storebror har fotbollsträning ska klämmas in och så middag på det. Jag måste lära mig att det inte går att planera dagar längre. Det är barnen som styr och jag får vara tacksam för det som hinns med däremellan.

Nu är det i alla fall ostkakelunch ute på terrassen medan barnen tittar på film med sina tallrikar. Vi äter en tredjedel var av en stor förpackning med massa hallon på. Jag värmer min tallrik så att hallonen blir ljumma men gräbsen äter hallonen som godis. Jag tycker att ostkaka är en bra sommarmåltid!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Åsa Nyman 24 maj, 2012 at 12:58

  Att få tiden att räcka till är fasen inte lätt. Som tur är så har vi nu ljusa sommarkvällar och ger en bra tid för löpning. Löpning är perfekt eftersom man kan göra det när man har tid. Dock känner jag nu att jag behöver komplettera med styrka för att tona kroppen. Jag har väldigt mycket kvar runt mage efter två täta graviditeter, stora barn samt säkert en del lathet och mycket god mat.

  Ostkaka verkar vara en bra grej. Måste provas.

  Ha det gott / Å

  [Svara]

 • Svara CiliaH 24 maj, 2012 at 19:31

  Åh, ostkaka! Det är ju så gott! Det måste absolut ätas ganska snart. Ostkakelunch lät toppen!

  Kram

  [Svara]

 • Svara Malin Rosén 25 maj, 2012 at 05:03

  Åh vad söta dem små liven är! Jag är själv tvilling, hihi 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar