Lofsan, Resor

Det blev en dag på stranden

Det är ungefär 500 meter från Sunwing ner till Side east beach. Man kan åka hotellets egna buss som går en gång i halvtimmen i båda riktningar eller promenera grusvägen bort. Vi har promenerat tre dagar på raken med en barnvagn som båda barnen får plats i. Det är en ganska tuff marsch för barn som precis lämnat vagnåldern med hettan, dammig grusväg och bilar som kör ganska fort men jag tycker att det är en ganska kul grej att starta och avsluta strandhänget med. Framme på stranden så har hotellet en egen beach club med mat, dryck och glass. Vi peppar för att äta en tidig middag eller sen lunch på beachclub någon eftermiddag, de stänger 16, hittills har vi bara ätit glass där.

Sixten och Baxter älskar att hänga på stranden, trots att sanden är superhet. Vi får lyfta ut barnen ur vagnen uppe vid beachclub och springa enr med dem i famnen men sen vet vi ju å andra sidan var vi har dem. 😉

Båda barnen hoppar i vågorna, springer i vattenbrynet och gräver med spadar. Det svalkar knappt att bada då det är 27-28 grader varmt i vattnet, jag älskar det!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Annah 4 juli, 2012 at 16:59

  Åh så härligt det ser ut. Längtar verkligen efter att komma iväg på en utlandsvistelse.

  Kram kram

  [Svara]

 • Svara Maria 4 juli, 2012 at 19:24

  Ser underbart ut!! Turkiet är härligt ..
  =)

  [Svara]

 • Svara En kvinnas vardag 12 juli, 2012 at 14:06

  Är inte alls avundsjuk! Hälsningar från ett regnigt Göteborg..

  [Svara]

 • Lämna kommentar