Lofsan

Den stora hälsokonferensen


Bild från igår när jag var på date med min syster!
 
 Maj månad är en galen månad för många i träningsbranschen, det är många som får en spark i baken (eller snarare känner stress) när sommaren står för dörren. Efter många år som PT är jag van vid den ojämna årsbelastningen, att människor i mars och oktober inte alls är lika motiverande till träning känns naturligt men är tyvärr ett tecken på att många saknar den hållbarhet och långsiktighet som jag ser som framgångsfaktorer kring livsstilsförändringar och att nå sina träningsmål.
 
 Idag föreläser jag på Den stora hälsokonferensen som Institut för personalutveckling anordnar, just om hur hälsoarbete blir långsiktigt och inte en quickfix inför sommaren.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Mia 11 maj, 2016 at 11:45

  Snygg du är! Superfresh i helsvart!

  [Svara]

 • Svara Eva 11 maj, 2016 at 23:14

  Hej Lovisa! Jag har en fråga till podden (eller bloggen). Eller kanske inte en fråga men skulle vilja höra ditt resonemang om detta.

  Jag var precis inne på lady dahmers instagram och såg att hon hade skrivit ett inlägg om att smala kändiskvinnor ska sluta lägga ut bilder på att dom tränar/bantar. Jag förstod hennes poäng men undrar ändå var du står i frågan. Som en person (som jag upplever) tränar för att bli stark och må bra. Ska man som smal inte skriva om träning? Är det att banta om man är i viktbalans men äter nyttig mat? Hon nämner även bland kommentarerna att övervikt inte har med hälsa att göra. Stämmer detta?
  Jag vill inte på något sätt trycka ner eller hänga ut lady dahmer, jag hör och förstår vad hon säger. tycker bara att det skulle va intressant att höra någon från en helt annan ingång diskutera samma ämne.

  [Svara]

 • Svara Jennifer 13 maj, 2016 at 12:47

  Hej!

  I senaste träningspodden nämner du en studie som behandlar hur kvinnor tar emot information från sin barnmorska. Finns denna publicerad någonstans så man kan ta del av den?

  Tack för en bra podd! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar