Lofsan

Den sista måltiden

imageimage image imageNu är det bara en natts sömn som skiljer mig från mitt fjärde marathon!

Vår sista uppladdningsmåltid förutom frukost imorgon bitti åt vi på Plaza hotell nere i deras  Todd English Food Hall tillsammans med min syster Agnes och hennes Henric. Tänk att vi alla fyra står på startlinjen till ett av världens största lopp, och marathondistansen till och med, imorgon!

Nu har jag gjort i ordning min outfit till imorgon och nålat fast min nummerlapp. Vi äter frukost som vi har köpt med oss från affären på hotellrummet innan bussen till starten går 0530. Vi startar inte förrän 1030 så det blir några timmar i 5 gradig kyla i väntan på vår tur. Jag har med mig en del extra kläder att lämna vid starten som sedan skänks till välgörenhet. Under loppet kommer det att vara 9 grader så då räcker det med långa tights och två lager på överkroppen för mig.

Nu säger jag godnatt och förhoppningsvis på återseende innan loppet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Mari 2 november, 2014 at 09:40

  Lycka till!!

  [Svara]

 • Svara Christer 2 november, 2014 at 09:46

  Kör hårt!
  Du är grym!
  Gubben åxå förståss!

  [Svara]

 • Svara Jämtlandshanna 2 november, 2014 at 11:00

  Å vilken härlig känsla att ni ska springa alla fyra!
  Lycka till!!
  Kram

  [Svara]

 • Svara Charlotta Malm 2 november, 2014 at 22:14

  Så himla bra; skänka kläderna till välgörenhet!

  [Svara]

 • Lämna kommentar