Lofsan

Den bästa formen av semester

Detta måste nog vara rekord i att längta till nästa träningsresa! Jag har knappt hunnit vara hemma en vecka innan resepirret i magen är så stort att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är tur att vi ska åka till Åre en sväng över jul och att jag har en jobbresa till London i januari inbokad innan jag åker på nästa träningsresa; till Thailand. Den bästa formen av semester måste ändå vara den där ett träningspass om dagen känns lika naturligt och självklart som att ligga vid poolen!

IMG_9551

Ett fantastiskt träningspass på Playitas nu i november var när jag och 5 kvinnor till sprang upp till fyren. 13 kilometer tur och retur med en galet sugande stigning upp till toppen. En fantastisk utsikt som belöning och fläktande vind på vägen ner, oslagbar känsla! Outfit: Kläder från Röhnisch, strumpor Gococo, Skor Asics, Solglasögon Oakley/Synsam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Carl Bengtsson 26 november, 2014 at 23:25

  Jag har en sene rygge! Jag undra vad för övingar ska jag höra för min rygge! Hur mågar dag i veckan är 14år

  [Svara]

 • Svara Siv kola 27 november, 2014 at 08:37

  Låter mycket härligt, tillbringade själv en månad på Teneriffa, med en massa löpning. Det är livet och semester när den är som bästa….

  [Svara]

 • Svara Gun 27 november, 2014 at 22:32

  Ja Lovisa, det var en härlig tur! Jag känner som du ett väldigt sug till nästa träningsresa. Eller att resa över huvud taget. Börjar man vänja sig vid att resa några gånger per år blir det lätt ett behov. Träningsresorna är speciella bland annat för att de får en att känna att några träningspass om dagen är helt naturligt och nödvändigt. Uppskattade mycket vår tur till fyren men också dina teknik och intervallpass. Kim hälsar!

  [Svara]

 • Lämna kommentar