Lofsan

De brås på mor sin

[videofyme id=”595873″ width=”480″ height=”270″]

Vi bor mycket på hotell och det bästa gräbsen vet, förutom korridorens ismaskin, är att leka Gladiatorerna. Vi brukar filma på alla hotell så snart kan vi klippa ihop ett helt avsnitt av Gladiatorena. Här är delen från Skilodge i Lindvallen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Lina 13 augusti, 2012 at 08:10

  Ljuvligt!! =)

  [Svara]

 • Svara sofie 13 augusti, 2012 at 10:29

  ÅÅ vad jag älskar att läsa din blogg. Blir så otroligt inspirerad av det du publicerar och känner igen så mycket av mig själv i dig. Jag är just nu gravid i början av v. 39. (snart dags!) och går morgonpromenader och tränar på gym någon gång i veckan. haft en underbar graviditet utan det minsta ont eller illamående.kan inte du skriva ut ett träningsprogram för oss nyblivna mammor att kunna starta med (helst direkt efter förlossning;P) ett 7-dagars peppningsschema med lite tips och råd på övningar för hemmet samt kondition med vagn man kan göra? Jag vill komma tillbaka så fort som möjligt i form och är beredd att kämpa hårdare än någonsin. Har alltid tränat mycket och är fortfarande i hyffsad form för att vara gravid. År 2013 ska jag göra en klassiker och bara längtar till att kunna köra fullt ut igen.

  Lite kosttänk för oss ammande mammor vore också en suverän hjälp. Jag är vilse i denna nya mammadjungel och dt vore så kul att läsa hur du åt /tränade för att bli så otroligt stark och vacke ri kroppen igen.

  Många varma hälsningar från en snart nybliven mamma

  [Svara]

 • Svara Emma 13 augusti, 2012 at 15:38

  Kanoners ju. Tack för de tipsen. Hur många gånger har man egentligen inte gjort dessa utan att egentligen fatta varför och vilken del man använder. Älskar dina enkla tips på övningar.
  Thank you.

  [Svara]

 • Svara Emmeline 17 augusti, 2012 at 07:17

  Nä men så söta de är!

  [Svara]

 • Lämna kommentar