Lofsan

Datenight

Håll i er vilken helkväll Hans och jag har haft. Inte hemma förrän efter midnatt till och med. Så förbjudet att det kändes som att någon anmält oss under kvällen. 🙂

Som jag skrev tidigare så var vi först i Diamond Lounge tillsammans med alla fd friidrottare. ALLA var där typ, superhäftigt tycker jag som älskar att titta på friidrott. Vi åt god mat, solen sken och livet kändes bra. Vid 19-tiden gick vi in på Stadion, vi hade platser vid stavhoppsmattan precis, lagom nära till 100-metersstarterna också.

De första timmarna gick snabbt och grenarna byttes av efterhand. Stavhoppet ser ju så svårt ut, jag är verkligen imponerad av de tjejerna som hoppar nästan 5 meter. Höjdhoppet var också extra kul eftersom både hon som vann OS och flera andra i finalen var med.

När det var bara 1 eller 2 grenar kvar så bestämde vi oss för att tacka för oss och inte gå på efterfesten. Jag bokade de sista två biljetterna i stan till premiären av Snabba Cash 2 på Rigoletto. De har en ny avdelning med stora skinnfåtöljer, mycket benutrymme, en bar som serverar vin och öl, popcorn och läsk ingår i biljettpriset. Det var en spännande bioupplevelse för oss som sällan går på bio.

Filmen var väldigt spännande, mörk och läskig men mycket bra. Båda tummar upp, rekommenderas!

Det var så mysigt att cykla från Söder till Östermalm, ner till City och sen hem till Söder igen. Vid Kungsan var det Dansa Pausa på scenen på Ung08 och Stockholm var lika fantastiskt som vanligt.

Barnen då? Jo, de somnade klockan 19 respektive 19.30 och har sovit som stockar så barnvakteriet blev inte en så stor börda för min syster Agnes och Henric. Ändå är det så betydelsefullt och uppskattat från vår sida.

Och lite bilder såklart:


Diamond Lounge uppe vid GIH


Min goda middag


Spännande moment i 3000meter hinder


Vacker kväll!


Mitt sällskap för kvällen


Movienight!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Moa 19 augusti, 2012 at 10:12

  Vad mysiga ni är! Började läsa din blogg efter född 2010. Älskar också träning och jobbar på ett gym 🙂
  Tack för en bra skriven blogg med mycket inspration!

  [Svara]

 • Svara Madeleine i CA 20 augusti, 2012 at 04:20

  Första bilden på dig, SÅ otroligt fin 🙂 ! Äkta svensk sommar bild. Vad har du på kinderna?? Så fin lyster.

  [Svara]

 • Lämna kommentar