Lofsan

Datenight på La Neta, Malmen och bio

På Drottninggatan ligger en snabbmatsmexikanare som är väldigt genuin. Jag åt där för första gången för några veckor sedan och älskar det. Nu har La Neta öppnat ytterligare en restaurang, på Södermalm, på Östgötagatan. Den är så opretentiös som den kan bli med upplyst belysning och vibrerande dosor när maten är klar men det är sjukt gott! Både Hans och jag älskar Mexico och mexikansk mat så nu när denna restaurang finns i närheten kommer vi äta mycket tacos. Taco Bar är husmanskost i sammanhanget. Ett besök på La Neta rekommenderas starkt!

Efter maten hade vi en timme kvar innan Bondfilmen började så vi cyklade bort till Scandic Malmen och tog en drink. Jag var nära att beställa en Belini men jag vet att jag aldrig tycker att det är gott när jag väl dricker så jag ångrade mig och valde cola light istället. Säkert kort. Då håller sig den här sömnbristmamman sig vaken hela filmen också. 🙂

Skyfall var okej, introt sjukt bra men resten rätt förutsägbar. Javier Bardem är både Hans och min favorit sedan Vicky Christina Barcelona så det var mest han som gjorde filmen sevärd. Om det inte vore för Hans nästan osunda Daniel Craig-intresse hade jag inte sett Skyfall på bio och jag hade inte saknat det.


La Neta – så omysigt som det kan bli.


La Neta – så gott som det kan bli.


Jag har sällan min vigselring på mig på vardagarna eftersom jag bär mycket hantlar men på helgerna passar jag på. Jag älskar den verkligen!


Kvällens mamma!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Anna 18 november, 2012 at 12:57

    Kanonsnygga naglar! Tycker ni är jäkligt bra att ta hand om kärleken! Blir inspirerad 🙂 Kraaam

    [Svara]

  • Lämna kommentar