Lofsan

Date Night med Schyffert och Enzo

Ikväll har Hans och jag haft värsta bästa daten. Först var vi och tränade på Sats Hornstull och sedan åt vi middag i det nya Hornhuset i Hornstull. Det finns tre våningar med restauranger och vi åt på den översta med italienskt tema. Lite saftiga priser men spännande pizzor tycker jag. Efterrätten med citronglass gjorde dom medan vi väntade. Kul och gott!

Kvällens huvudattraktion var showen på Teater Rival på Mariatorget med Schyffert och Björn Gustafsson. Jag överraskade Hans med att boka biljetterna redan i julas och vi har längtat sedan dess. Det var sååå värt väntan och om ni får möjlighet att se föreställningen ska ni verkligen ta den. De filmade hela showen ikväll och den ska sändas på TV så håll utkik. Jag skrattade så att jag grät!


Nyöppnade Hornstullsgallerian känns verkligen lyckad, speciellt för oss söderbor som inte gillar Ringen.


Enzo hade spännande menyer i form av tidningar.


Kvällens mamma


Rival på Mariatorget


Grymma platser längst fram på balkongen.


Kvällens höjdpunkt!

Imorgon är det Valborg och jag jobbar från 06-1530. Vi har inte bestämt några planer för kvällen, gräbsen går ju och lägger sig vid 19 så vi stannar nog hemma och äter gott. Jag jobbar på onsdag också så det blir ingen sen kväll. Ska ni fira Valborg på något särskilt sätt?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara sophia 30 april, 2013 at 06:23

  Låter som en kanonfin kväll! Vi ska ha massa gäster ikväll o barnen ser fram emot brasan. De har släpat dit kvistar o annat hela förra veckan…

  [Svara]

 • Svara Lena 30 april, 2013 at 09:37

  Om ni gillar nya hornstull så måste jag bara tipsa om att äta lunch på mix n’ go, ligger vid systemet. Så grymt goda sallader! Åt ”moscow” där igår och det är nog topp tre bästa salladen jag någonsin ätit!

  [Svara]

 • Svara Jennysen 30 april, 2013 at 13:58

  Jag jobbar fram till 21, innan det så var jag på dubbelpass (Cirkelgym och Indoor Walking), sedan ska jag ut och svinga mina lurviga lite. 🙂

  [Svara]

 • Svara C 30 april, 2013 at 21:09

  Här hemma blir det lugnt- de somnar här också vid 19 så efter det blev det god mat och en film! Vi är lediga imorgon och har massa att fixa med och dessutom ska båda köra varsitt distanspass så detnär snart natten här för oss 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar