Lofsan

Date Night

Vi firade Hans födelsedag på den relativt nyöppnade restaurangen Farang på Tulegatan 7. Det är en asiatisk restaurang med en galet avancerad meny. Man kan välja a la carte eller någon av de tre avsmakningsmenyerna. Vi valde den stora menyn med lite mer säsongsinriktade smaker, denna meny byts ut efterhand medan den andra menyn alltid är samma. Den tredje avsmakningsmenyn är vegetarisk.

Maten var väldigt spännande och jättegod. Vår favorit var något så märkligt som karamelliserad gris! Tycker ni om spännande mat och har en kväll i Stockholm kan jag verkligen rekommendera ett besök på Farang!

Vi hann hem för att se sista minuterna av EM-kvalsmatchen på TV med Tom och sedan åt vi BJ-glass framför det första avsnittet av Walking Dead på Netflix. Jag minns inte vem det var som rekommenderade den serien men denne måste ha någon pervers dragning för jag tycker bara att den serien är läskig, obehaglig och äcklig trots att det är så overkligt. Håller någon med?


Farangs ena avsmakningsmeny


1 år äldre, 28 all over again.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Jenny 23 mars, 2013 at 16:15

  Håller helt med, försökte se den för ett tag sen, men gillade inte alls!
  Tusen tack för alla dina träningstips Lovisa, det är verkligen guld värt! Ha en härlig lördag!

  [Svara]

 • Svara Kristin 23 mars, 2013 at 18:14

  The Walking Dead är ju bästa serien 🙂
  Låter som en trevlig kväll med smarrig mat.

  [Svara]

 • Svara Anna 23 mars, 2013 at 18:28

  Tyckte också från början att Walking Dead var väl så där med alla ”zombies” (eftersom jag inte gillar det i vanliga fall), men vi blev fast och har nu sett säsong 2 också. Spännande är det om man kommer in i det!

  [Svara]

 • Svara Melanie 23 mars, 2013 at 20:33

  en av de bästa serierna någonsin! så spännande!

  [Svara]

 • Svara Veronica 24 mars, 2013 at 10:24

  Samma person som rekommenderade mig den serien, höjde även Game of thrones till skyarna så den har jag börjat kolla på. Walking däremot.. känns för läskigt och liksom ”äckligt” för mig. Men man vet aldrig, när man har slut på idéer och serier att titta på kanske man blir lite nyfiken ändå.
  Älskar dina träningstips och korta filmsnuttar, det ger så mycket mer än att bara läsa sig till hur övningar ska utföras.

  [Svara]

 • Svara towe 24 mars, 2013 at 12:49

  Nej gillar inte heller Walking dead men har börjat kollat på Breaking Bad på Netflix – rekommenderas 🙂

  [Svara]

 • Svara Bloggen fyller sex månader! | Om du var mina träningstajts – hade du varit svettig nu 24 mars, 2013 at 18:53

  […] (kan ha haft med min tuggförmåga att göra också…) middag på nyöppnade Farang. Att Lofsan gjorde det samma i fredags måste ju ändå ge lite bloggpoäng? Sedan skrattade vi massor åt […]

 • Lämna kommentar