Lofsan

Date med Styrkebyrån och nya lokalen

Igår kväll käkade jag middag tillsammans med min vän och kollega Clara Fröberg som driver Styrkebyrån (hon har precis börjat podda, sök på Styrkebyrån i din podapp!) på Hotell Rival på Mariatorget. Jag gillar verkligen Rival både för kompishäng, större sällskap och familjebrunch!
 
 


Vi åt två förrätter var, jag gillar alltid förrätterna mer än varmrätter och sedan delade vi två efterrätter men vi var så mätta att vi inte orkade allt!
 
 Vi håller på och sätter den sista planeringen inför vår egen PT-lokal som vi ska öppna nu. Beställningen av redskap såsom skivstänger, kettlebells och maskiner är klar, vi träffar hantverkare som ska bygga omklädningsrum och elektriker som ska dra el. Så kul och spännande!
 
 Vi kommer att vara ett team med PTs och coacher som jobbar i lokalen tillsammans och om du vill ha förtur till en plats så att du är garanterad att få komma och träna med oss från start i januari så kan du maila info@lofsan.se så skriver vi upp dig på listan och kontaktar dig sen. Vi kommer att ha PT-verksamhet, kurser och enskilda workshops med olika teman i lokalen så skriv gärna vilken inriktning du har på din träning och vilka mål du har för 2016 så att vi kan planera verksamheten på bästa sätt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Svara Lisa & livet från den ljusa sidan 8 oktober, 2015 at 10:01

  Perfekt! Mammamage och mammaträningsevent i januari beställes härmed. Kurs/workshop blir bra. 😉

  [Svara]

 • Svara Tess 8 oktober, 2015 at 10:31

  Spännande! Var kommer lokalen att ligga?

  [Svara]

  Marie Reply:

  Undrar också vart lokalen kommer ligga ☺️

  [Svara]

  Clara Reply:

  Mariatorget!

  [Svara]

  Clara Reply:

  Rosenlundsgatan!

  [Svara]

 • Svara Åsa 8 oktober, 2015 at 10:38

  Kul! Lycka till!

  [Svara]

 • Svara Jämtlandshanna 9 oktober, 2015 at 20:16

  Vad spännande, Stort lycka till!!
  Kramar

  [Svara]

 • Svara Ebba K 9 oktober, 2015 at 21:11

  Spännande. Trevlig blogg!

  [Svara]

 • Svara Elin & Loe 11 oktober, 2015 at 12:48

  Wow vad spännande! Det är ju drömmen, att ha en egen PT-lokal. Är tanken att ni bara ska köra PT där och att klienterna dessutom kommer behöva ha träningskort på något annat gym? 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar