Lofsan

Date i Torekov

Världens bästa mormor förbarmade sig över sina barnbarn i kväll och skickade in Hans och mig till Torekov på date. Jag är inget fan av att sitta på trång uteservering så vi köpte med oss mat från fiskaffären i Torekov och åt på piren. Världens mysigaste grej! Vi satt och tittade på folk som kom med båten från Hallands Väderö och filosoferade om livet. Nästan som terapi. Jag känner mig så himla tursam att få dela livet med min man. Det finns ingen i världen jag hellre skulle tillbringa en kväll med.

Efter en glass uppe på höjden vid hamnen så åkte vi en sväng och handlade lite gott och så hem till mormor och en nyklippt Sixten och jätteglad Baxter. Vilken kväll! Nu sitter vi i solnedgången ute i trädgården medan barnen kollar på film därinne. Världens bästa semester!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Sandra 27 juli, 2012 at 19:52

  Ser jätte mysigt ut:)

  [Svara]

 • Svara Jenny 27 juli, 2012 at 20:02

  Underbart!! Vilken härlig kväll.
  Har ganska nyligen hittat din blogg och jag måste säga att jag tycker den är fantastisk. Tack för allt du delar med dig av. Otroligt generöst och jag blir så inspirerad. Bamsekram till dig,.

  [Svara]

 • Svara Anna -Trend o träning 27 juli, 2012 at 22:10

  Åhh så mysigt det ser ut! Och gott. Fortsätt njut i samma stil bästa Lofsan 🙂

  Kram

  [Svara]

 • Svara Klaudia 27 juli, 2012 at 22:11

  Otroligt vackra ihop!

  [Svara]

 • Lämna kommentar