Lofsan

"Jag hänger ut tofsar lite där det ser tomt ut"

Jag är så förälskad i Maria Montezami. Jag skulle vilja ha henne i soffan bredvid mig så vi kan prata inredning, läppstift och kuddpuffning.

De andra brudarna känns överreklamerade och Mrs Anka är ju så väck…

Ikväll har Sixten och jag myst i badkaret och ätit popcorn under täcket i soffan framför Biggest Loser, Familjen Annorlunda och Svenska Hollywoodfruarna.

Imorgon är det dags för veckans Crosstrainingpass. Jag har jobbat på ett nytt upplägg idag som jag är riktigt nöjd med. Hårt och svettigt ska det vara!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Tove 8 mars, 2010 at 23:52

  Maria borde ha ett eget program, inte ankan!!! Jag skrattar så jag tjuter åt denna underbara kvinna! De andra är ju kopior av Agnes Nicole. Kram

  [Svara]

 • Svara Petra 9 mars, 2010 at 08:12

  Ja hon är för skön! Jag vill bara krama henne ” toffsar känns så toffsigt, tassels låter mer kungligt”

  [Svara]

 • Svara carolina 9 mars, 2010 at 17:48

  håller helt med! sa det till sambon igår, även om hon kanske inte säger det smartaste kommentarerna gillar jag att hon ändå är så jordnära. det är inte bara sex och snusk och leopardklänningar hela tiden 😉

  [Svara]

 • Svara Katarina 10 mars, 2010 at 08:21

  Hon är helt enkelt lovely hela hon. Jag älskade när hon stannade upp i inredningsaffären och såg sådär lite tom ut i blicken och sa: ”Dyrt!” för att sedan skina som en sol när hon hade ”sparat” pengar på att handla på sin mans kreditkort.
  Mer Maria M åt folket!! =D

  [Svara]

 • Lämna kommentar