Resor

Dahlboms och Åre bageri

Igår var det lite kallare här uppe i Åre igen. Inte så kallt som det skulle kunna vara men tillräckligt för att behöva ha en tröja. Hans och jag tränade på förmiddagen och sedan tog vi en sväng runt byn. Vi åt lunch inne på Dahlboms. Om jag hade en restaurang skulle jag bli lack över de som bara beställer dricka och sedan barrikaderar uteserveringen i flera timmar. Inga pengar in och de skrämmer bort matgäster. Vi satt inne med andra ord men kanske var det lika bra. Sixten var vaken efter en tidig förmiddagssovning så utomhus hade han haft svårt att sitta still

Efter lunchen fortsatte vi vår promenad bort till Åre bageri för en fika. Sixten hade tusen myror i brallan så det vart ett kort och intensivt besök. Goda bakverk har de i alla fall. Och fin frukostbuffé för de som inte bor på hotell.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Lotta 26 april, 2011 at 20:13

  Ni ser ut att ha det grymt gott måste jag säga.
  Jag gillar verkligen dina videos och skulle verkligen uppskatta om du kunde kategorisera dem och lägga upp dem under typ filmer så att man lättare kunde hitta dem! Det vore kanon!
  Körde dina magövningar i dag på gymmet, de med skivstången. Det sög rätt bra, men tyvärr även i ryggen. Skam den som ger sig, jag försöker snart igen! Ha en fortsatt bra kväll. /Lotta

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Tack! Eftersom jag lägger upp dem från mobilen kan jag inte kategorisera dem direkt men senare när jag har tillgång till dator har jag lagt dem under ”Videobloggar” som du kan se i högerspalten.

  Träning ger färdighet men om det gör ont får du ändra tekniken. Det viktigaste är att du känner att det är magen som jobbar, gör rörelsen lite mindre om det känns bättre.

  [Svara]

 • Lämna kommentar