Träning

Dags för träning

Tröjan glipar mer och mer men det är ju xs å andra sidan.

H ska köra sin triathlonträning idag och Sixten hoppas få plats på minisats medan jag kör crosstrainern och styrka för överkroppen.

Det är det femte passet på sex dagar men jag tränar alltså inte så hårt. Sedan är det också viktigt att tänka på att närsomhelst kan sammandragningar eller foglossning sätta stopp och då vet jag att jag gjort mitt bästa så länge det var möjligt. Med Sixten mådde jag så pass bra på slutet att jag kunde träna på BF+5, sedan gick vattnet. Tänk om jag kan träna lika länge den här gången med!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara KIKKI 5 augusti, 2010 at 19:23

  Haha, jag orkar inte! men jag gör det ändå 😉

  [Svara]

 • Svara KIKKI 5 augusti, 2010 at 19:23

  Haha, jag orkar inte! men jag gör det ändå 😉

  [Svara]

 • Svara Angelica 5 augusti, 2010 at 23:45

  Jag är imponerad att du orkar och lite avis. Själv så var jag en inlåst strandad blåval från v. 23 (foglossning från helvete). Idag är jag smärtfri efter 5,5 månad efter bebisplupp och vågade mig ut och jogga för första gången på en evighet. Det var jobbigt men förbaskat kul! Du inspierar till träning och det tackar jag för!

  [Svara]

 • Svara Angelica 5 augusti, 2010 at 23:45

  Jag är imponerad att du orkar och lite avis. Själv så var jag en inlåst strandad blåval från v. 23 (foglossning från helvete). Idag är jag smärtfri efter 5,5 månad efter bebisplupp och vågade mig ut och jogga för första gången på en evighet. Det var jobbigt men förbaskat kul! Du inspierar till träning och det tackar jag för!

  [Svara]

 • Lämna kommentar