Lofsan

Dags för träning

Men hur skönt är det inte att komma hem igen?! Båda gräbsen var så duktiga och tålmodiga bilen. Några stopp blev det men fram kom vi och jag packade snabbt upp allting, Hans kilade ner till tvättstugan och sen stack jag i väg till gymmet. Inget långpass men 30 minuter är bättre än inget och det var skönt att svettas ut alla slaggprodukter som samlas när man sitter still en hel dag. Jag är inte van vid det. Hur pallar man att sitta ner dag ut och dag in?

Gräbsen bänkade sig direkt framför Bilar vid TV:n och verkade njuta av att vara hemma igen. Nu är det dags att natta små gräbs och sedan är jag tillbaka i mina rutiner igen med kvällskesella med hallon, vaniljessens och nötter. Kesella, I have missed you!


Bensträckarpaus i Mantorp, Sixten gjorde barfotapremiär en meter.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara dresses like bcbg 12 december, 2013 at 14:13

    Informative and precise.

    [Svara]

  • Lämna kommentar