Lofsan

Dags för dig att göra Maximutmaningen

 

Visst är ni nyfikna på hur det gick för Crossfitproffset Ellinor och mig när vi gjorde Maximutmaningen Rosa Skrot tidigare i veckan? Nu är filmen klar med de tre grenarna längdhopp, armhävningar och roddmaskin.Vi förklarar hur du ska göra för att tävla om en träningsresa till Portugal med regler för respektive gren, du filmar dig själv och sedan motiverar du varför just du ska vinna resan. Kom ihåg att det är inte ditt resultat som är viktigast utan hur du kämpar och att du utmanar dig själv.

  • tre längdhopp på raken
  • armhävningar i en minut
  • roddmaskin 500 meter på tid

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WUlesgwCn4c

Blogga gärna om att du gör utmaningen och länka till detta inlägg så kan jag sammanställa alla deltagare i ett eget blogginlägg. För att få mer information om tävlingen kan besöka Maxim eller Gilla deras Facebooksida.

Söndagen 10/2 klockan 17 behöver din film vara uppladdad.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

  • Svara Malin 26 januari, 2013 at 00:24

    Grymt bra jobbat 😉 ser framemot att göra detta pass…

    [Svara]

  • Svara Charlotte 26 januari, 2013 at 09:22

    Vilken rolig grej! Va grymma ni är!

    [Svara]

  • Svara Anna 28 januari, 2013 at 22:13

    Ser att du har max motstånd på rodden. Dra ner den några snäpp till typ 3-4 (såg filmen utan ljud, kan vara att ni måste ha den på 10:an?) och satsa på stabil teknik. Du möter med överkroppen i avslutningen och får därför lite kort drag, tänk på att ha en stolt överkropp där och dra handtaget ganska högt in i magen så att du riktigt får full press genom hela draget. Nu blir det lite halvt drag. Benen skall också göra det mesta av dragjobbet i början av draget! Elinor behöver också lite teknikträning men med lite fix skulle ni passa i vilket roddlag som helst! Ellinor borde verkligen uppsöka en rm-tävling, 1,42 x 4 blir en grym tid på 2000m! Ändra detta och du kommer förbättra! Grymma armhävningar ni gör!

    [Svara]

  • Lämna kommentar