Lofsan

Dags att lyssna!

Nu ska jag ta en promenad i solen och lyssna på Annas och min podcast om mammakroppen.

Du kan antingen lyssna direkt via denna länk:

http://bit.ly/17UeXYh

Eller ladda ner i iTunes:

https://itunes.apple.com/se/podcast/joller-en-podcast-foraldrar/id635959726?l=sv

Jag hoppas att ni tycker om att lyssna på oss och känner att ni blivit lite klokare.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Kommentarer

 • Svara Anna-Lena 23 april, 2013 at 17:54

  Hurra vad bra ni var! 🙂 Tar med mig en massa tips och tankar i mitt mammalediga liv med min tremånaders 🙂 Hittade till din blogg via apan och podden – nu har du en till läsare 🙂 Två tummar upp!

  [Svara]

 • Svara sandra linder 23 april, 2013 at 19:13

  Superbra och väldigt givande Lovisa! Tummen upp =)

  [Svara]

 • Svara Nike 23 april, 2013 at 19:58

  Du verkar så påläst, men inte minst ha så sunda åsikter och värderingar. Lyckos alla dina pt-kunder:)

  Hoppas att vi får höra dig i fler avsnitt!!

  [Svara]

 • Svara J 23 april, 2013 at 20:32

  Hej
  Intressant podcast – jag jobbar som sjukgymnast och bland annat med kvinnor som har besvär med läckage (ffa läckage från ändtarmen) efter förlossning. Har också jobbat och forskat kring kvinnor med kvarstående graviditetsrelaterade ländryggsbesvär. Håller med om att det finns massor att lära vad gäller träning och bäckenbottenmusklerna – både till vårdpersonal och kvinnorna! Viktigt och bra ämne!
  Hälsningar J

  [Svara]

 • Svara Frida 23 april, 2013 at 20:56

  Du verkar så fantastiskt kunnig men inte minst otroligt sund och vettig. Jag tar med mig många tankar från podcasten – framförallt tänker jag på vilken bild jag förmedlar till mina barn. Klart jag är en stark mamma : ) Skall bli min inställning framöver. Tack!
  Har fött två barn och det är inte förrän efter andra grav och förlossning jag reflekterat över hur mkt kroppen får utstå. Längtar tills den dagen då jag kan ge mig ut i löpspåret och känna mig helt trygg utan läckage och bäckenont. Bara att kämpa på 🙂

  [Svara]

 • Svara Josefine 23 april, 2013 at 21:33

  Du har så kloka tankar och åsikter! Men jag blev inte direkt sugen på att skaffa barn när jag hörde om alla förlossningsskador man kan drabbas av 🙁

  [Svara]

 • Svara Therese 24 april, 2013 at 06:40

  Så himla viktiga ämnen ni tar upp, hade velat lyssna mycket längre 🙂 jag är ju också extremt intresserad av graviditeter och allt det innebär så jag suger åt mig som en svamp från podar som denna, tack!

  [Svara]

 • Svara Linda S 24 april, 2013 at 16:59

  Sååå himla roligt att lyssna på. Vägen hem från jobbet (1h) gick så mycket lättare när jag hade något bra och intressant att lyssna på =) Väntar med spänning på nästa…=)

  [Svara]

 • Svara Emma 25 april, 2013 at 03:17

  Grymt bra podcast! Mitt mål är också att visa mina barn (ett än så länge) att mamma är stark! Just nu kämpar jag för att få bukt på foglossning och bli av med extrakilon, som var lite för många redan innan graviditeten 😛
  Tack för en inspirerande blogg och podcast!

  [Svara]

 • Svara Helena 25 april, 2013 at 17:24

  Jag blev jättepeppad att komma igång med träningen ordentligt igen efter en vinter full av sjukdom. Har en 13-månaders och är gravid i vecka 17. Tack för inspirationen!

  [Svara]

 • Svara Carro 25 april, 2013 at 20:58

  Love it! Tack för denna.

  [Svara]

 • Svara Elin 27 april, 2013 at 11:04

  Tack!!!

  [Svara]

 • Svara Erika 29 april, 2013 at 21:25

  Så himla bra att uppmärksamma det här med förlssningskador och diverse besvär efter förlossning! Jag är själv drabbad och har nu äntligen fått hjälp på rätt ställe! Det har varit en lång resa, jag längtar bara efter att kunna träna som vanligt!

  [Svara]

 • Svara Teresa 30 april, 2013 at 14:14

  Tack för en bra pod, särskilt allt du sade kring förlossningsskador! Det är nog många med mig som är osäkra på vad för träning som är ”ok” efter t ex som i mitt fall en sfinkterruptur. Min barnmorska verkar inte insatt alls, knappt i att man inte ska knipöva de första veckorna efter operation ens en gång. Det kanske skulle kunna vara tema för en serie blogginlägg?

  [Svara]

 • Lämna kommentar