Sixten, Träning

Dagens träning, Dagens Mamma, Pappa & Sixten

Sixten och jag följde med Anna till Fryshuset och lånade toaletten. Sedan gick vi en omväg till Nacka Strand för att hälsa på mina kollegor på SATS. Det var första gången mina kompisar där träffade Sixten, och han var ju charmerande, som vanligt!

Tid: 75+60 min
Sträcka: 12 km

Sigge och jag hann precis hem för att dricka en proteindrink tillsammans med Kärleken innan det var dags för gymmet och styrketräning. Morfar fick äran att ta en prommis med Sixten runt Sickla. Sixten tackar för det! Och jag också såklart! Det är så kul att Hans och jag får möjlighet att träna tillsammans ibland!

Dagens övningar, superset såklart:

Sittande rodd: 25kg, 15*3
Framåtlutade hantellyft för baksida axel: 2kg, 15*3

Latsdrag: 30kg, 15*3
Armhävningar: 4 på tå, 11 på tå på väg ner, knä på väg upp*3

Pullover med stång i cable: 15kg, 3*12
Tricepspress med stång i cable:

Framåtlutad stångrodd kombinerat med axelpress: 15kg, 15*3

Hantelflies: 5kg, 15*3
Axelpress: 5kg, 10*3

Sidoplanka

IMG_1532

IMG_1535

Idag fick Sixten åka framåtvänd i bärselen för första gången. Den exotiska utsikten var pappa, som bev klippt av mamma. Snyggt blev det, trots Sixtens protester.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar