Träning

Dagens träning – Update

Jag kunde inte hålla mig. Idag tjuvstartade jag styrketräningen, 22 dagar efter förlossningen. Sixtens mormor gick en sväng och fikade med Sixten medan Hans och jag körde 60 minuter i gymmet. Det längsta Sixten varit ifrån mig rent kroppsligt är ner till tvättstugan så detta var ett stort steg för oss. Och så bra det kändes! Tryggt med mormor som drar vagnen!

Dagens pass:

Knäböj: 20, 40, 40, 20 kg
Benspark: 3*15 kg (satan vad det sved)
Chins (3+3+3 st) Jippi! Nu blir det en ökning med en repetition för varje vecka som Sixten är gammal.
Hög rodd med rep: 3*15 kg
Bamsen för biceps: 5, 7,5, 5 kg

Antalet repetitioner på varje övning (förutom chinsen) varierade mellan 10 och 20.

Jag kommer inte att kunna gå i morgon! Redan träningsvärk!!! Annars så kändes det mycket bättre än förväntat, även om benstyrkan är kraftigt nedsatt. Överkroppen körde jag fram till dagen innan förlossningen, men benträningen fick jag lägga på is redan i femte månaden eftersom jag fick så ont i höftfogarna.

Känns riktigt bra mentalt att vara tillbaka i gymmet igen. Träningsschemat för hösten är nästan spikat, nu kör vi!

Idag vände Sixten och jag på varvet och gick Årstaviken runt med vänstervarvriktning, alltså södermalm först. Har kommit en tredjedel i min ljudbok ”Aldrig fucka upp”. Utan den skulle jag aldrig ha tålamod att gå så långt och länge. Vill springa juh!

Sträcka: 11 km
Tid: 110 min
Medelpuls: 159
Maxpuls: 178
Kaloriförbrukning: 1095 kalorier

Nybajsad morgonvikt: 60 kilo blankt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Josse 25 augusti, 2009 at 22:26

    Oj det var snabba puckar. Jag har inte varit ifrån Frida längre än vad det tar att duscha än så länge 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar