Träning

Dagens träning

Sixten leker inne på minisats

Dagens träningspass bestod av 5*10 min löpning. Varje 10:minutare höjs hastigheten med 1 km/h. Alltså:

10 min på 10km/h
10 min på 11km/h
10 min på 12km/h
10 min på 13km/h
10 min på 14km/h

20 sekunders intergrerad vila mellan varje innebär att tiden fortsätter rulla och du startar alltså 20 sekunder in i intervallerna.

Jag hann ganska så exakt 10 kilometer under de 50 minuterna. Med tanke på att tempot kändes behagligt och att jag slapp blodsmaken är jag nöjd!

Väl hemma hann jag duscha innan Sixten vaknade så nu luktar jag gott igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara caroline 23 februari, 2010 at 14:34

  Kan du inte flytta till Motala och bli min PT? 😉 Din träning låter precis som nåt i min smak.

  [Svara]

 • Svara Johanna 23 februari, 2010 at 14:57

  Hej!
  Jag har totalt fastnat i din blogg, tycker den ær helt underbar! Du lever livet som jag ønskar att jag hade… Har en liten fråga som jag hoppas att du kanske kan svara på… Jag har alltid trænat ok mycket (cyklat 16 km ”normalt tempo” 5 dagar i veckan och så gymmet med olika træning ca 4 ggr i veckan). Har nu blivit gravid och de sista veckorna har jag legat dæckad med illamåendet. Nu ær jag dock på benen igen och tænkte væl starta upp min træning igen. Hur trænade du nær du var gravid (jag ær långt från så fit som du ær men bara nyfiken =))? Vet du om det ær något speciellt som man bara absolut inte ska? Något som du speciellt kan rekommendera? Tacksam om du har tid och svara och har du inte det så vill jag bara sæga tack før en jækla skøn blogg!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Hej!

  Vad kul att du gillar min blogg! Grattis till din graviditet!

  Kolla i högra spalten bland ”populära inlägg” där finns det flera inlägg om träning och graviditet.

  Kram!

  [Svara]

 • Svara Linda 23 februari, 2010 at 15:53

  Helt underbar blogg=) Satt igår kväll och läste över en timme…blir helt rörd av er upplevelse med Sixtens ben. Så duktig han är.

  [Svara]

 • Svara jennyn 23 februari, 2010 at 17:17

  hörru hjärte grynet nu har jag bokat din klass två veckor framåt.. haha jeho..

  [Svara]

 • Lämna kommentar