Träning

Dagens träning

En trött mamma

Ojojoj, idag vart det ett sånt där mastodontpass som man bara orkar i början av veckan när man vilat från träning under helgen.

Powerwalk 60 min
Roddmaskin 5 min
Styrka Rygg, Axlar och Mage 60 min
Intervaller 10*45 sek på 16 km/h
Powerwalk 60 min

Hemma har jag hunnit ta en varm dusch och äta lite lunch och Sigge McKvack har inte vaknat än.

Om en stund kommer Anna och Lucas och hämtar upp oss. Vi ska få lämna det här kaoset till boende och mysa hemma hos dem i Årsta. Skönt!

Natten till idag skulle jag få sova utan avbrott eftersom Kärleken ska vara bortrest till onsdag kväll. Sixten höll inte med. Han har haft lite issues med skiteriet på sistone och spenderade natten stönandes och stånkande. Så fort han landade en bit bort från mig började han utföra någon form av torrsim för att ta sig tillbaka till mig. Annars brukar han vägra att sova hos mig. Pappa, Pappa, Pappa all night thrue. Men inte i natt alltså.

Skiteriproblemet löste sig i morse. Det var ingen tvekan om den saken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar