Träning

Dagens träning

Anna och jag sprang 45sekundersintervallerna på Sats Södra station idag. Sedan körde vi ett lagomt styrkepass för de större muskelgrupperna: knäböj, två sorters rodd, axelpress, tricepspress och avslutningsvis mage. Ett bra pass med andra ord.

Idag ropade personalen efter ”Sixtens Mamma till Minisats” för första gången. Sixten gnällde lite, han var hungrig så jag fick lite paus i passet och ammade. Sedan var han glad igen så vi kunde gå tillbaka till gymmet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Lilla a 25 november, 2009 at 21:58

  Härligt att veta att det faktiskt på många ställen går att ta med de små när man tränar. Snart, snart skall jag börja att träna på riktigt eller så blir det något att ta tag i lagom efter jul. Det beror lite på…

  Hoppas du får en bra torsdag och en mysig avslutning på dagen!

  Kram från lilla a

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Bra där! Ja, barnpassning är i princip det enda sättet för oss att få ihop en bra vardag där vi båda kan träna utan att få dåligt samvete för den andra parten..

  [Svara]

 • Svara Lilla a 25 november, 2009 at 21:58

  Härligt att veta att det faktiskt på många ställen går att ta med de små när man tränar. Snart, snart skall jag börja att träna på riktigt eller så blir det något att ta tag i lagom efter jul. Det beror lite på…

  Hoppas du får en bra torsdag och en mysig avslutning på dagen!

  Kram från lilla a

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Bra där! Ja, barnpassning är i princip det enda sättet för oss att få ihop en bra vardag där vi båda kan träna utan att få dåligt samvete för den andra parten..

  [Svara]

 • Svara Alfva 25 november, 2009 at 23:38

  Jag vet ärligt inte om jag skulle reagera om de ropade ut att A:s mamma skulle komma…. Jag känner mig inte van att bli kallad för mamma av någon annan…

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Nej du, det känns helmysko! Fast häftigt!

  [Svara]

 • Svara Alfva 25 november, 2009 at 23:38

  Jag vet ärligt inte om jag skulle reagera om de ropade ut att A:s mamma skulle komma…. Jag känner mig inte van att bli kallad för mamma av någon annan…

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Nej du, det känns helmysko! Fast häftigt!

  [Svara]

 • Lämna kommentar