Träning

Dagens träning

Sixten och jag har precis kommit hem efter en lång dag. Vi har strategiskt placerat oss i soffan för att amma och kolla på Unga Mödrar. Love to hate it!

SjusovarSixten vaknade som vanligt idag vid nio när mobilen ringde. Vi fick skynda oss lite för att hinna till Sats och springa lite innan Satsbabypasset börjar.

Idag följde Ida och Alex med Sandra och mig på passet. Anna och Jesper har tagit över som instruktörsduo, mycket bra! Trots att det är samma koreografi gör Anna så att det blir tuffare. Kul!

Alex och Idas insatser får bra betyg av mig. Jag vet hur tuffa de första träningspassen efter förlossningen var!

Efter passet gick alla mammorna till Erson och åt lunch. Det var jättetrevligt! Alex och jag satt kvar länge och snackade, tog en sväng på Kvantum och slog sedan följe på vägen hem. Jag hade hoppats att Sixten skulle fortsätta sova hemma, han har nämligen varit vaken hela dagen. Gissa vem som vaknade i hissen…

Kul att ni uppskattade inlägget om träning under graviditet, det är roligt att skriva till intresserade läsare! Om någon annan läsare har frågor om träning, ställ dem gärna så svarar jag. Det är ju mitt jobb liksom. Har ni frågor om något annat; ställ dem också!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar