Träning

Dagens träning

Eftersom barnvagnsbion blev flyttad till imorgon (då vi är i Göteborg 🙁 ) hann Sixten och jag med ett träningspass i Sickla innan vi skulle hem och packa.

Anna och Sandra hade också sina söner Jesper och Benjamin på MiniSats idag så Sigge, Jeppe och Benji låg och snicksnackade med varandra på mattan. De är ganska oartiga då de pratar i munnen på varandra utan att lyssna på vad de andra har att sägs. Roligt verkar de i alla fall ha!

Vi mammor var på helspänn och lyssnade efter högtalarutropet men än då länge har jag inte behövt amma eller byta blöja mitt i ett pass. Sixten är en tajmad kille han!

Jag körde ett kort men intensivt pass för ryggen och avslutade med intervaller på löpbandet. 9 stycken à 30 sekunder på 13 km/h och den sista på 14 km/h. 30 sekunders vila mellan varje. Jag har ont i foten sedan förra veckan och har därför inte sprungit måndag och tisdag. Idag kändes det lite bättre. Om foten vill höjer jag hastigheten till 14 km/h på alla 10 imorgon. Sixten och jag ska nämligen inviga Sats Kompassen i Göteborg imorgon.

Idag började satsningen mot de 10 chinsen innan jul jag satte upp som mål i augusti. Nu jädrar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jenyn 4 november, 2009 at 20:58

  Där har jag jobbat.. men för tre och ett halvt år sen när det fanns trevlig personal. hehe. hoppas du har det toppen..

  [Svara]

 • Svara Jenyn 4 november, 2009 at 20:58

  Där har jag jobbat.. men för tre och ett halvt år sen när det fanns trevlig personal. hehe. hoppas du har det toppen..

  [Svara]

 • Lämna kommentar