Träning

Dagens träning

Det är så mysigt de tillfällen vi kan träna tillsammans, annars kör vi ju alltid på egen hand! I förmiddags tog vi på oss ordentliga kläder för att jogga bort till Nacka Strand. Vi hoppades på att Sixten skulle vara så pass mätt efter natten och morgonen att han skulle fortsätta sova även inne på Sats; och det gjorde han! Vi körde vårt styrkepass i lugn och ro. Sixten öppnade ena ögat när vi skulle uppför trappen med vagnen men han somnade om. Vi joggade hela vägen hem, hann duscha, göra iordning oss och promenera till Café Spoon innan han vaknade!

Jogging 40 min
Styrketräning
Jogging 40 min

Hans tog vagnen så att jag kunde fokusera på joggingen. (Han tvingar mig att skriva detta.)

Dagens övningar:

Latsdrag
Låg rodd i smithmaskin
Knäböj, hammercurl och axelpress
Press från pannan superset med
Smal bänkpress
Frontböj ”Ass to grass”

På eftermiddagen åt vi som sagt lunch på Spoon, sedan har jag installerat scannern medan två herrar slaggade!

Ikväll ska jag skjutsa mamma till Huddinge, sedan blir det god middag härhemma och en film, WallE går på TV1000 klockan åtta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jennyn 18 oktober, 2009 at 22:09

  Hejje tjejen. fasiken va duktig du är. jag har inte gjort något sen i torsdags och känner mig redan skabbig..

  du jonas har jour i veckan så du är bjuden på middag vilken kväll du vill.. puss

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Jag kommer!!

  [Svara]

 • Svara Jennyn 18 oktober, 2009 at 22:09

  Hejje tjejen. fasiken va duktig du är. jag har inte gjort något sen i torsdags och känner mig redan skabbig..

  du jonas har jour i veckan så du är bjuden på middag vilken kväll du vill.. puss

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Jag kommer!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar