Lofsan, Sixten, Träning

Dagens Träning

Eftersom Tompa och Tova är här denna vecka så försöker jag hitta på saker att göra på egen hand så de får vara ensamma med sin pappa utan Sixten och mig ibland. Det är viktigt för mig att det blir en bra balans mellan det gamla och det nya för dem. Idag spenderar de lördagsförmiddagen på Eriksdalsbadet; Toms favoritplats på jorden näst efter Egypten.

Efter frukosten hann jag jogga bort till SATS för ett styrkepass innan Hans, Tova och Tom skulle iväg till badet, så Sixten fick följa med pappa till bilhandlaren och hämta vinterdäcken.

Jag hade inte planerat dagens pass; träningsvärk i axlarna och senaste körde Elin och jag mycket ben så jag ville känna efter på gymmet vilka muskelgrupper som skulle få sig en omgång. Jag hann köra ett uppvärmningsset knäböj när jag såg i ögonvrån att Emanuel precis skulle köra i gång en SatsCykel 45. Jag vet innerst inne att det är konditionsträningen jag ska prioritera, ändå är det styrketräningen som är roligast och som mentalt är lättast att köra. Jag bestämde mig för att vara spontan, frågade Emanuel om det fanns plats kvar på passet, sprang ut i omklädningsrummet och hämtade cykelskorna och hoppade upp på en cykel längst fram.

Jag har normalt sett svårt för de gula förkoreograferade klasserna, speciellt cykelklasserna, men Emanuel (som är gammal tävlingscyklist) instruerar passet på ett personligt sätt där han betonar god teknik, känsla och mental styrka. Jag är positivt överaskad!

Uppvärmning:

10 min jogging till SATS
40 min konditionsträning på cykel
10 min jogging från SATS

Väl hemma har jag hunnit duscha, klä på mig, sminka mig, äta lunch, lägga in bilder på datorn, läsa bloggar och Sixten har fortfarande inte vaknat efter bilturen ut till Hemmesta med sin pappa. Skönt att få lite egentid hemma!

Idag skulle Sixten och jag egentligen ätit lunch med Yvette på eftermiddagen men hon kände sig lite dålig så vi sköt fram det till imorgon. Nu sitter jag istället iordninggjord i soffan och väntar på att badfolket ska komma och plocka upp mig, jag fick nämligen följa med dem på buffé efter badet, på Rice på Östermalm. Det ser jag framemot!

Ikväll är TV:n bokad för fotbollsmatchen, Sixten och jag åker förhoppningsvis (beror som alltid på Sixtens kvällshumör) iväg på födelsedagsfest hos min kollega från Nacka Strand; Michaela istället. Michela bor i samma trappuppgång som min mamma så vi kanske säger hej till henne och fyller på pusskontot när vi ändå är i krokarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar