Träning

Dagens träning

Sixten och Hugo fick sovmorgon idag, Elin och jag hade nämligen en spinningdejt med Yvette 0645 i morse. Jag åt min gröt med tända ljus och läste DN innan överdragskläderna drogs på och jag hoppade upp på cykeln till SATS.

Även om jag är så trött att jag vill begå självmord när jag ligger i sängen så är det så skönt efteråt!

Sixten hade ätit 160ml utpumpat, allt vi hade i frysen så nu får jag ägna helgen åt att fylla på förrådet annars funkar det inte med träningen nästa vecka.

Idag ska vi bara vara härhemma och skrota. Klockan 17 ska jag ta mig bort till Nacka Strand för att köra lite styrketräning om Sixten sover. Annars väntar jag till 18 när mammas Pilates är klar för ikväll ska vi äta middag med moster Elin, Simon och mormor Annika i Jarlaberg. Lite idol, cocacola zero och popcorn på det så är fredagen klar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara alfvan 9 oktober, 2009 at 13:19

  Kan du inte bara skänka en tiondel av din hurtighet till mig?
  Nej, på måndag är det slut på dessa lata fasoner!

  [Svara]

 • Svara Jennyn 9 oktober, 2009 at 16:31

  jag följer nog med nästa bio oxå. o med mig kommer en vän följa med sin lilla Max!! Vi kommer ju ta över hela salongen snart. haha. Puss på dig

  [Svara]

 • Svara Malin Lj - Mamma till Walter! 9 oktober, 2009 at 22:48

  Vilka fina bilder på guldklimpen! Han är verkligen lik dig Lovisa! Men pappas drag finns där också, en riktig lite blandning där;)

  Vad har ni för kamera som tar de snygga bilderna? Kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar