Träning

Dagens träning

Okej att jag brukar vara vaken en stund strax efter fem. Men att sätta klockan på 0530 frivilligt för att åka till gymmet och köra ett spinningpass. Det var länge sedan. Januari närmare bestämt. Men nu är det nya tider och det gäller att pussla schemat för att alla ska vara nöjda.

Det är en krispig höstmorgon. Fortfarande mörkt ute när jag gick hemifrån. Massa minnen från förra året när jag alltid var på gymmet 0700 för att träna första kunden. Snart är det dags igen. Jag längtar.

Dagens pass: Cykel 45
Tid: 40 min inklusive uppvärmning exklusive nedvarning

Yvette är krasslig, Andreas vickade gör henne. Helt okej även om vi inte har samma musiksmak. Jag är inte och kommer aldrig att bli en rocktjej.

Det var i alla fall grymt skönt att köra ett hårt konditionspass, åka hem och duscha!

Nu: krypa ner hos min Prins Gladskit och sova en timme till.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar