Träning

Dagens Träning

Efter bion gick Anna, Martina och jag med småkillarna till Thaien Korat i Sickla och käkade lunch. Jättetrevligt!

Sedan gick jag upp till Kärlekens jobb och gjorde en överlämning av Sigge så jag kunde få 45 minuter i gymmet innan han skulle iväg på ett möte i stan. Nu sitter Tompa, Sixten och jag och spelar Super Mario Galaxy på Wii och väntar på Kärleken som ska laga middag när han kommer hem.

Dagens övningar:
10 minuter roddmaskin, första gången; jätteskönt!
Benpress: 40 kg
Knäböj med stången framför: 20, 30, 40, 40, 40 kg
Sittande lårcurl: 25, 30, 30, 30 kg
Mage: Benlyft på bänk

Jag har misstänkt det ett par dagar, och igår hjälpte en kollega mig att bekräfta det. Mina raka magmuskler, de delas under graviditeten i och med att livmodern växer, har gått ihop igen. Äntligen kan jag börja träna magen igen! NICE!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar