Lofsan, Träning

Dagens träning

En halvtimme innan SatsBabypasset började ringde en kollega och undrade om jag kunde köra passet istället för den ordinarie som i så fall skulle köra bodypump på ett annat center där det saknades instruktör. Jag kan instruera i princip alla gruppträningspass men inte om jag får veta det med så kort varsel utan att jag fått lyssna på skivan och se koreografin eller inte hunnit göra ett eget upplägg. Jag tipsade i alla fall kollegan om Anna och hennes 5 veckor gamla Jesper. Jag visste att hon skulle gå på passet och hon är så duktig att hon kan köra med så kort varsel. Det är skillnaden på en bra instruktör och den bästa!

Anna körde ett eget upplägg hon mindes från när hon körde SatsBaby med Jespers storasyster 2,5 år sedan. Det var ett högt tempo, kul koreografi och långa block som verkligen utmanade konditionen!

Tack Anna för ett grymt bra och kul pass!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar