Träning

Dagens Träning

Idag har Sixten och jag haft en riktig mysdag. Han varit så kroppig och bara velat ligga nära nära. Vi tog en ordentlig sovmorgon och var inte ute på powerwalk förrän kvart i elva. Resten av dagen sov vi på soffan framför TV:n.

Klockan fem hade vi en dejt med Sixtens morfar som tog en promenad med en snyftig Sixten medan jag tränade. Snälla morfar bjöd Sixten och mig på middag på min favoritrestaurang Ersson efter träningen. Jättemysigt att bara vara vi tre ikväll.

Powerwalk runt Hammarbykanalen och Årstaviken.

Tid: 130 min

Styrketräning på Sats Sickla: rygg, baksida axel, triceps.

Dagens övningar:

Låg stångrodd: 15, 20, 20, 20kg
Hantelrodd på plan bänk: 14kg
Latsdrag: 30kg
Liggande kryssdrag i cablecross: 2,5, 5, 5, 5kg
Superset med dips på bänk
Liggande tricepspress med cable 10kg
Superset med magliggande benlyft på bänk
Magliggande rotationer med viktplatta 1,25kg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar