Träning

Dagens träning

Idag gick Sixten och jag vår powerwalk tillsammans med Jenny och Melvin. Vi möttes på Gullmarsplan. Jag valde en lite tokig väg dit som gjorde att jag fick gå uppför en skitbrant backe. Min kondis tillåter inte backar än. Och speciellt inte med vagn. Måste ha sett roligt ut när jag stånkandes och flåsandes kom upp till Gullmars!

Jenny och jag hade våra snabba skor och byxor och knatade på runt Årstaviken. När vi kom fram till Skanstull föreslog Jenny en varsin sushi i Ringen, klantiga jag hade ingen plånbok med så Jenny fick bjuda. Nästa gång är det jag som bjussar tillbaks!

Det var så trevligt att träffa Jenny på riktigt efter att ha delat hennes liv via hennes blogg ett halvår! Och Melvin är så ball! Helt cool och asnöjd med livet. Så vill jag att Sixten också ska vara när han är tre månader!

Totalt gick jag mina 11 km. Cirka 120 minuter allt som allt!

TACK JENNY!!!

Och du; ta ingen skit! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara jennyn 2 september, 2009 at 22:46

    tack själv.. sixten va ju faktiskt oxå nöjd hela vägen.. puss

    [Svara]

  • Lämna kommentar