Lofsan

Dagens Sixten, Harrods, Carnaby Street

Dagens Sixten har ny Gap-overall, stickad med fina knappar och söt liten luva

I förmiddags regnade det här i London så Sixten och jag tog oss en promenad genom Hyde Park bort till Harrods för att tillbringa några timmar där istället för att gå in och ut ur butiker och drabbas av blåst och regn.
På Harrods spenderade vi en lång stund på baby- och barnavdelningen, jättemycket fint men dyrare än t.ex. NK som säljer samma kläder. Jag köpte tre snygga tröjor på Diesel och Sixten fick två små knickers att tulta runt i på gräsmattan i Tommarp till sommaren.

Sixten sitter bra i vagnen när vi shoppar

Sixten väcker enorm uppståndelse både här på hotellet men också i ALLA butiker. Sixten skrattar åt alla tjejer som pratar gulligull med honom, de ropar dit sina kollegor som pratar ännu mer med honom och Sixten ler tillbaka, så fortsätter det. Jag hade världens team idag, när jag stod i provhytten, som underhöll honom. Det är få barn i butikerna, och blonda, blåögda barn verkar inte existera så Sixten tar varje chans till att få lite cred!

När vi kände oss klara på Harrods tog jag kartan i vänster hand och vagnen i höger och styrde vår kosa mot Picadilly Cirkus och Carnaby Street. Målet var GStarbutiken på Carnaby street, mitt favoritmärke. Jag köpte några tröjor och ett par jeans. Nu har jag en grym garderob inför våren!

Lovisa utanför Gstar

Ikväll är det vår sista riktiga kväll tillsammans här eftersom Hans har en jobbmiddag imorgon kväll så vi ska gå ut och äta på restaurang. Bakom hotellet ligger ett område som verkar vara Little Arabia, ingen mat som passar min smak men det finns en italiensk restaurang som såg bra ut så vi ska spana in den.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jennyn 14 januari, 2010 at 20:43

  ooo lovisa köp en sån gap dräkt till melvin så får du pengar.. ooo va fin den va.. köp nu

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Absolutely! Jag ska ta sista shoppingsvängen imorgon så jag kollar om jag hittar den då!

  [Svara]

 • Svara Eplet 14 januari, 2010 at 21:57

  Kan du inte fota sixten mot en vit vägg med riktigt bra skärpa och lägga upp? (hemlighetsfull)

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Hmm.. jag ska tänka på det…

  [Svara]

 • Svara Agnes 15 januari, 2010 at 14:54

  Skrutt! Nu får ni komma hem så moster får gosa lite 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar