Sixten

Dagens Sixten

Igår gick Sixten och jag en sväng på NK tillsammans med alla turister. Varför envisas med att trängas i hissen när det finns rulltrappor mitt i varuhuset?

De har ju i alla fall sommarrea nu, mycket fint. Sixtens garderob är ju dock ganska mätt ett tag så jag köpte ingenting även om jag stod och höll i både smått och gott. Däremot så var jag på jakt efter ett par sandaler. Innergården på vår Skånegård vi hyrt består av kullersten och är med andra ord väldigt svårgått för Sixten. Så ett par sandaler med ordentlig hälkappa, höga i modellen (Sixtens knubbiga fötter, ni minns) och gärna i skinn var mitt mål.

Vincent shoe store har en egen liten butik på NK och de hade 50% på alla skor. Jag köpte ett par sandaler i brunt skinn. Omöjliga att sparka av sig dessutom!

Kolla vad fina!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar