Sixten

Dagens Sixten

Har försökt göra ett inlägg och publicera ifrån Hans mobil hela dagen men det har inte funkat. Ni får en bild på resedressen; fleeceoverall med öron från Gap, och en stämningsbild från bilresan hem. Sixten vaknade i Falun och fick 200 ml välling sittandes i bilen. Sedan somnade han om och vaknade på Sveavägen. Då var vi vuxna kissnödiga! Fatta Sälen-Stockholm nonstop!

Eftersom vi kom tidigt har vi redan hunnit packa upp allt och plocka iordning härhemma så vi gick ner till kebaben på Sveavägen/Odengatan och moffade. I dag är det sista januari vilket innebär att imorgon skärper vi tyglarna och kör en ”vit” månad. ”Vit” för mig innebär inget godis, snask eller skräpmat.

Efter att ha varit mobillös i snart en vecka sedan Sixten smakade lite för noga på min iPhone har jag äntligen fått stoppa i simkortet i en reserviPhone vi har. Tyvärr har jag ingen tillgång till de bilder som fortfarande låg på mobilen, alla grattissms jag fick när Sixten föddes och framförallt alla nummer så vet du med dig att jag vill ha ditt nummer kan du SMS:a mig, skriva en kommentar här på bloggen (jag publicerar inget) eller messa på Facebook. Just nu är min telefonbok ekande tom… 🙁

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Alex 1 februari, 2010 at 08:52

    Härligt! Inte bara jag som inte får äta gottgott då. Men hur gör ni med hela semmelsituationen då?

    [Svara]

  • Lämna kommentar