Sixten, Träning

Dagens Sixten

Sixten satsar järnet på att försöka få rumpan så högt upp i luften som möjligt. Underhållning.

Igår hade Sixten och jag besök av morfar en stund och snart kommer mormor och hälsar på. Det gillar vi!

Dagens träning blev intervaller och styrka för benen tillsammans med Anna samtidigt som Lucas och Sixten röjde järnet på MiniSats. Sedan åt vi lunch på nya favoriten Coffeehouse by George där man får plocka ihop sin egen sallad.

Jag tog en liten shoppingrunda i gallerian, köpte bl.a. ett fotoalbum och en silverpenna till Sixtens bilder på Granit. Nu ska här klistras och skrivas!

Sixten och jag tog en ordentlig omväg hem på 60 min runt Hammarby Sjö.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alfva 1 december, 2009 at 19:49

  Vart ligger Coffeehouse by George? Har aldrig sett den!
  Vi ses imorgon på säsongsavslutningen va?

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Det ligger vid Esprit. Mycket fräscha sallader!

  Absolut bio imorgon, kul!

  [Svara]

 • Svara Alfva 1 december, 2009 at 19:49

  Vart ligger Coffeehouse by George? Har aldrig sett den!
  Vi ses imorgon på säsongsavslutningen va?

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Det ligger vid Esprit. Mycket fräscha sallader!

  Absolut bio imorgon, kul!

  [Svara]

 • Svara Lilla a 1 december, 2009 at 21:01

  Hejsan,

  Du ligger i och tränar hårt och Sixten hänger på… Förstår att min utmaning ligger lite över din nivå och om du vill så kan jag ta bort dig från tabellen. Vill du var kvar så skulle jag bli jätteglad om du kunder skriva en kommentar hos mig vad du vill att det skall stå i tabellen.

  Det blir bra hur du än väljer. Utmaningen på min sida riktar sig mer till soffpotatisar som mig och inte till tjejer som du som redan från början är motiverade att röra på sig.

  Trevlig kväll!

  Kram från lilla a

  [Svara]

 • Svara Lilla a 1 december, 2009 at 21:01

  Hejsan,

  Du ligger i och tränar hårt och Sixten hänger på… Förstår att min utmaning ligger lite över din nivå och om du vill så kan jag ta bort dig från tabellen. Vill du var kvar så skulle jag bli jätteglad om du kunder skriva en kommentar hos mig vad du vill att det skall stå i tabellen.

  Det blir bra hur du än väljer. Utmaningen på min sida riktar sig mer till soffpotatisar som mig och inte till tjejer som du som redan från början är motiverade att röra på sig.

  Trevlig kväll!

  Kram från lilla a

  [Svara]

 • Lämna kommentar