Sixten, Träning

Dagens Sixten

Sixtens nya syn på att ”sovit färdigt” stämmer inte med min bild. Inte klockan halv tre i alla fall. Som tur är är vi två vuxna i vårt hushåll (förstår inte hur ensamstående gör!) så vid fem byttes vi av. Jag vaknade klockan tio till slut och kände mig riktigt pigg!

Idag har jag spunnit 45 min och sedan passade jag på att hänga ett tag med mina härliga kollegor i Sickla. Jag saknar både dem och mina PT-kunder!

Vi ska möta upp Kärleken om en stund och sedan ordna lite ärenden bl.a. köpa takräcke och hälsa på Sixtens gammelmormor.

Idag snöade det riktigt stora torra flingor men de försvann i samma sekund de nuddade marken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alfva 11 november, 2009 at 21:08

  Har han helt vänt på dygnet eller? Halv 3 börjar typ A att sova nu….

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Det verkar inte bättre… Det komiska är att han somnar om när han får ligga hos Hans till slut. Luktar jag extra gott eller? Vi får se hur natten blir, han har blivit mycket mer lättsövd senaste kvällarna vilket är skönt! Allt före midnatt liksom… Men så länge Sixten inte skriker får jag vara nöjd. Han vill helst leka där mitt i natten. Jag vägrar!

  [Svara]

 • Svara Alfva 11 november, 2009 at 21:08

  Har han helt vänt på dygnet eller? Halv 3 börjar typ A att sova nu….

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Det verkar inte bättre… Det komiska är att han somnar om när han får ligga hos Hans till slut. Luktar jag extra gott eller? Vi får se hur natten blir, han har blivit mycket mer lättsövd senaste kvällarna vilket är skönt! Allt före midnatt liksom… Men så länge Sixten inte skriker får jag vara nöjd. Han vill helst leka där mitt i natten. Jag vägrar!

  [Svara]

 • Lämna kommentar