Sixten

Dagens Sixten

Igår vaknade jag upp med jordens nackspärr som sitter i än. Dessutom är jag svullen i halsen och lite uschlig. Ingen träning denna helg med andra ord. Jag som hade en träningsdejt med Veronica idag. 🙁 Jag hoppas att jag mår bättre när jag vaknar imorgon bitti och att nacken mjukats upp. Vi har nämligen en träningsdejt med både Ida och Lykka samt Alex och Malte. Dessa duos ska prova på SatsBaby för första gången och sedan hoppas jag på en lunch tillsammans i Sickla efteråt.

Idag har vi varit i den nya lägenheten och mätt väggar. Det kommer att bli så snyggt! Efteråt tog vi en promenad i våra nya kvarter och spanade in vilka restauranger, caféer och matbutiker vi kommer att besöka i vinter. Känns helmysko. Jag kan inte riktigt glädja mig förrän vi står med flyttkartongerna i hallen tror jag.

IMG_2515

Jag tänker minsann INTE le. Bara så att du vet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara skolfux 8 november, 2009 at 16:55

  Nej, nu får du inte gå och bli sjuk nu när jag äntligen ska få arslet ur vagnen och faktiskt komma iväg och träna imorrn!Haha! *bara för det lär väl jag vakna upp sjuk imorrn…*

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Nej! inga basilusker får härska här inte!

  [Svara]

 • Lämna kommentar